خبر فوری:

داعش یک سوری را گردن زد + عکس

چهارشنبه 5 آذر 1393
11:22
داعش یک سوری را گردن زد + عکس گروه تروریستی داعش، یکی از پیروان مذهب اسماعیلی را در سوریه گردن زد.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، گروه تروریستی داعش،  از اعدام یکی از پیروان مذهب اسماعیلی در شهر حمص به اتهام ارتداد خبر داد.

در عکس هایی که از مراسم اعدام این شخص منتشر شده است؛ قربانی در حالیکه به زانو نشسته، خم شده و جلاد داعشی، شمشیر را بر گردن او گذاشته است.

پلیس داعش در آخرین عکسی که از جسد قربانی گرفته اند، کاغذی بر روی جسدش گذشته اند که بر روی آن نوشته شده است "این سزای مرتدها است".

این در حالی است که 200 هزار تن از مردم سوریه، پیرو مذهب اسماعیلی هستند و اکثر آن ها ساکن منطقه السلمیه در حومه حماه هستند.

داعش، همه مسلمانان غیرسنی، اعم از شیعیان، اسماعیلی ها و علوی ها را کافر می داند و مجازات آن ها را اعدام می داند.

البته این گروه تروریستی، سنی هایی را که با آن ها مخالفت کنند نیز مستحق مرگ و مجازات می داند.

سازمان ملل، این گروه را به سبب ارتکاب جنایت های ضد بشری نظیر ایجاد ترس و وحشت در مناطق تحت تصرف خود از طریق قطع سر، به صلیب کشیدن، به بردگی گرفتن، فروش زنان و کودکان اسیر و تجاوز به زنان و دختران، گروهی تروریستی اعلام کرده است.

26

0% ...

آخرین اخبار

طنین فریاد غزه در گوش جهان؛ تشییع یکصد شهید در یک روز


نتانیاهو برای نجات آینده سیاسی خود، جبهه‌های لبنان، غزه و کرانه باختری را شعله‌ور می‌کند


تأکید امیر سرتیپ الهامی بر افزایش نوع و تاکتیک تجهیزات تولیدی با تکیه بر توان داخلی


دختران غزه با قلم‌مویی که امید و صلح را ترسیم می‌کند، به مقابله با جنگ می‌پردازند


سازوکار همکاری پیشکسوتان سازندگی دفاع مقدس در بازسازی زیرساخت‌های آسیب‌دیده بررسی شد


واشنگتن یک چهارم پهپادهایش را در جنگ با ایران از دست داده است


آمریکا و سه کشور اروپایی به دنبال ارائه قطعنامه‌ای دیگر علیه ایران


غزه..آماج تجاوزات بی وقفه رژیم صهیونیستی


موج تصاعدی تروریسم شهرک نشینان صهیونیست در کرانه باختری


در پنتاگون چه خبر است؟