واکنش فرمانده عملیات صلاح‌الدین به شایعه‌ها درباره بیجی

جمعه 14 آذر 1393
21:16
واکنش فرمانده عملیات صلاح‌الدین به شایعه‌ها درباره بیجی فرمانده عملیات صلاح الدین عراق، شایعه تسلط داعش بر منطقه بیجی را تکذیب کرد.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، سرتیپ ستاد "عبدالوهاب الساعدی" اعلام کرد: تروریست ها حتی یک وجب از اراضی آزاد شدۀ منطقه بیجی را تحت کنترل ندارند و ما قاطعانه این خبرها را تکذیب می کنیم.

وی با بیان این که تروریست ها سعی دارند با استفاده از منطقۀ باز الجزیره از سمت غرب بیجی به غرب تکریت حرکت کنند و عملیاتی پراکنده ضد نیروهای امنیتی انجام دهند، تاکید کرد: با این حال، همه تلاش ها آنان تاکنون به بن بست خورده است و نیروهای ما کاملا بر بیجی تسلط دارند.

سرتیپ الساعدی به شبکه عراقی سومریه نیوز گفت: علاوه بر نیروهایی که در بیجی بودند، نیروهای تازه نفسی از تیپ 52 ارتش نیز به تازگی به بیجی رسیدند و چهار بالگرد (می 28) جدید روسیه نیز در اختیار فرماندهی عملیات صلاح الدین قرار داده شد تا با انجام عملیات هوایی، اماکن تجمع عناصر تروریست و خودروهای داعش را در صلاح الدین هدف قرار دهیم.

منطقه بیجی در شمال تکریت که پالایشگاه نفت بیجی در آن واقع شده است، به تازگی از چنگ عناصر تروریست داعش آزاد شده است و نیروهای عراقی همه بمب هایی را که داعش اطراف آن کار گذاشته بودند خنثی کردند و کاملا بر آن مسلط شدند.

26

0% ...

آخرین اخبار

صدای انفجار در اربیل و سلیمانیه عراق


وزیران خارجه چین و آمریکا درباره خاورمیانه و روابط دوجانبه گفت‌وگو کردند


تاکید سرلشکرصفوی برناتوانی جنگ صهیونیستی یا آمریکایی درمقابل“بصیرتِ مردمی”و“اقتدارِ ولایی"


نفتکش متخلف "ترند" با پرچم کشور توگو مورد اصابت قرار گرفت


پنتاگون خروج بخشی از نیروهای آمریکا از اروپا را بررسی می‌کند


سازمان ملل بر پاسخگویی آمریکا درباره جنایات جنگی در ایران تأکید کرد


گزارش یک حادثه امنیتی در آب‌های راهبردی تنگه هرمز


قالیباف: وتوی چین و روسیه سوءاستفاده سیاسی از شورای امنیت را رد کرد


37 حمله هوایی جنگنده‌های سعودی به مناطق غیرنظامی یمن


آمریکا جنگنده اف-۳۵ به عربستان می‌فروشد