دستور فرمانده عملیات بغداد برای بازرسی خودرو مقامات

دوشنبه 8 دی 1393
19:59
دستور فرمانده عملیات بغداد برای بازرسی خودرو مقامات العالم - فرمانده عملیات بغداد امروز (دوشنبه) فرمان کنترل پل الجمهوریه برای بازرسی خودروهای مسئولین و مقامات عراقی را صادر کرد و خواهان اصلاح تدابیر امنیتی برای کنترل پل فرانسه در منطقه نهروان پایتخت عراق شد.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، فرماندهی عملیات بغداد با انتشار بیانیه ای که سومریه نیوز آن را منتشر کرده، اعلام کرد: "عبدالامیر الشمری" فرمانده عملیات بغداد امروز اقدام به بازدید از واحدهای نظامی مستقر در مناطق مختلف بغداد کرد تا از نزدیک با عملکرد و استحکامات آنها آشنا شود.

این بیانیه می افزاید: فرمانده عملیات بغداد در چارچوب ضرورت پی گیری فرمان فرمانده کل نیروهای مسلح عراق برای بازرسی کاروان مسئولان و مقامات عراقی، دستور کنترل پل الجمهوریه را صادر و خواهان اصلاحات امنیتی برای کنترل پل فرانسه در منطقه نهروان بغداد شده است.

وزارت کشور عراق هشتم دسامبر 2014 اعلام کرد که فرمانده کل نیروهای مسلح عراق به کاروان همه مسئولان عراقی دستور داده که هنگام تردد، خیابان ها را نبندند و سلاح خود را به نمایش نگذارند.

0% ...

آخرین اخبار

اظهارات روبیو در آتن احیای جنگ تمدن‌ها است


طنین نغمه‌های ایرانی در رم / روایت تلاش زنان کشاورز در نمایشگاه جهانی فائو


نماینده پارلمان لبنان: حزب‌الله بخشی از معادله تنگه هرمز و باب‌المندب است


دریادار بمانی: ضربات مهلکی به نیروی دریایی آمریکا زدیم


شبکه پستی ابزاری برای تحقق عدالت در توزیع خدمات است


ایران خطوط قرمز خود را ترسیم کرد: تنگه هرمز تحت فشار و محاصره آمریکا گشوده نخواهد شد


سناتورها علیه ترامپ؛ انتقادهای فراجناحی بر سر توافق صادرات گازوئیل روسیه


"پرچم دروغین" ترفند فریبکارانه تل آویو برای توجیه جنگ و تجاوز


انفجار در مرز لبنان با فلسطین اشغالی؛ یک کشته و ۲۰ زخمی + تصاویر و فیلم


ویدئو گرافیک/ زمستان سرد غزه؛ تکرار رنجی دوباره برای آوارگان بی‌سرپناه