زنان آسیب دیده ایزدی به آلمان می‌روند

سه شنبه 9 دی 1393
13:16
زنان آسیب دیده ایزدی به آلمان می‌روند هزار زن و دختر ایزدی که در نتیجه اقدامات جنایتکارانه داعش آسیب دیده اند، برای درمان به آلمان منتقل می شوند.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، "حسن دنایی" از فعالان ایزدی گفت: آلمان تصمیم گرفته است هزار زن و دختر ایزدی را در یکی از شهرهای خود درمان کند.
وی به خبرگزاری روسی "اسپاتنیک" گفت: در این برنامه، زنان و دخترانی که بر اثر اقدامات خشونت آمیز داعش آسیب دیده و به ویژه کسانی که از دست این گروه تروریستی گریخته اند، تحت درمان قرار می‌گیرند.
وی خاطرنشان کرد که چندین هیأت از سوی دولت آلمان از اردوگاه های آوارگان ایزدی در عراق بازدید کرده اند، تا روشی را تشخیص زنان و کودکانی که توسط داعش آسیب دیده اند مشخص کنند.
سازمان عفو بین الملل حدود یک هفته قبل در گزارشی اعلام کرد برخی از زنان و دختران ایزدی پس از ربوده شدن به دست داعش و تقسیم آنان بین عناصر این گروه تروریستی به عنوان غنیمنت جنگی، دست به خودکشی زده اند. این سازمان تأکید کرد که گروه تروریستی داعش از این زنان به عنوان برده جنسی سوء استفاده می‌کند.
شبکه عراقی سومریه نیوز تأکید کرد، گروه تروریستی داعش پس از یورش به شهر سنجار در آگوست گذشته و عقب نشینی نیروهای پیشمرگه از این شهر، صدها زن و دختر ایزدی را ربود و آنان را به عنوان غنیمت جنگی بین عناصر خود در عراق و سوریه تقسیم کرد.

0% ...

آخرین اخبار

 شهادت و زخمی شدن ۵ شهروند یمنی در حمله هوایی عربستان به یک منزل مسکونی در تعز+فیلم


یمن... از تعز تا صعده، غیرنظامیان زیر آتش بمباران هوایی عربستان+فیلم


جزئیات تازه از عملیات الخلیل؛ بیش از ۲۰ دقیقه با درگیری با صهیونیست‌ها +فیلم


والیبال نشسته ایران قهرمان آسیا شد +فیلم


حماس: عملیات الخلیل پاسخی به تداوم حملات و جنایات اشغالگران است


لغو فعالیت‌های انتخاباتی «لیکود» در پی عملیات الخلیل


کمیته‌های مقاومت فلسطین: عملیات الخلیل پاسخی مشروع به جنایات اشغالگران بود


بازار تاریخی اراک؛ روایتگر فصلی از تمدن ایران +فیلم


یمن و تغییر معادلات منطقه؛ چالش تازه پیش روی عربستان+فیلم


یونیسف: ۳۵۱ کودک در غزه از زمان آغاز آتش‌بس به شهادت رسیده‌اند