نحوه سوء استفاده داعش از زنان انگلیسی

يکشنبه 28 دی 1393
15:34
نحوه سوء استفاده داعش از زنان انگلیسی یک روزنامه انگلیسی از نحوه سوء استفاده گروه تروریستی داعش از اتباع زن این کشور برای انجام عملیات تروریستی پرده برداشت.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، روزنامه "آبزرور" روز یکشنبه در گزارشی تأکید کرد، گروهی از زنان انگلیسی که به داعش سوریه پیوسته اند ، زنان دیگر را به اجرای حملات تروریستی در انگلیس تحریک می کنند. 
آبزرور نوشت: مرکز بین المللی مطالعه افراطی گری در دانشگاه "کینگز کالج" لندن اعلام کرده است که 30 زن انگلیسی در مناطق تحت تصرف داعش در شمال سوریه زندگی می کنند؛ و مأموریت آنها تحریک زنان به اجرای حملات تروریستی در انگلیس است. 
آبزرور خاطرنشان کرد: فعالیت زنان داعشی در شبکه های اجتماعی نشان می دهد، که تعدادی از آنها به تبلیغ و تمجید افکار داعش می پردازند و از حمله به ساختمان مجله شارلی ابدو نیز حمایت کرده اند، و زنان دیگر را به ریختن خون و بریدن سر مردم تحریک می کنند. 
آبزرور به نقل از "مِلانی اسمیت" محقق مرکز بین المللی مطالعه افراطی گری نوشت : قبلاً تنها مأموریت زنان خارجی در داعش برقراری رابطه جنسی با نیروهای این گروه و نگهداری بچه ها بود؛ ولی هم اکنون زنانی را که نمی توانند به شمال سوریه سفر کنند ، ترغیب به اجرای حملات تروریستی در کشورهای خود نیز می کنند.

0% ...

آخرین اخبار

واکنش محافل سیاسی ورسانه های مخالف نتانیاهو نسبت به توافق ایران و آمریکا + فیلم


سردار قاآنی: مقاومت از میدان انقلاب تهران تا میدان آزادی ملت‌های مظلوم، به پیروزی رسید


انجمن علمای یمن: پیروزی ایران، اهداف دشمن آمریکایی و صهیونیستی را ناکام گذاشت


بقائی: پایان جنگ در لبنان بخش تفکیک‌ناپذیر تفاهم جامع آتش‌بس است


اعلام میزان تسهیلات بلاعوض واحدهای مسکونی خسارت دیده


شهر فرودگاهی امام خمینی (ره) وارد فاز جدید توسعه اقتصادی شد


فرمانده کل ارتش: دشمن فهمید باید به ایران احترام بگذارد


حجم تولید گندم نسبت به پارسال بیشتر شده است


آغاز طرح ضربتی افزایش تولید گاز


آیا میزان رقم کالابرگ افزایش میابد؟