هادی العامری: دیالی امن است

دوشنبه 6 بهمن 1393
08:33
هادی العامری: دیالی امن است هادی العامری دبیرکل سازمان بدر در کنفرانس خبری از استان دیالی گفت: استان دیالی از امنیت برخوردار شده است و آیت الله سیستانی توصیه کرده اند که از اموال مردم محافظت شود.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم به نقل از السومریه نیوز، هادی العامری افزود: یکی از برادران پیامی از آیت الله سیستانی به من ابلاغ کرد که در آن از تلاش های نیروهای ارتش و داوطلبان در آزادسازی استان دیالی از وجود گروههای تروریستی داعش تمجید و تشکر کرده است.

العامری اظهار داشت: آیت الله سیستانی توصیه کرده است از اموال مردم محافظت شود.

هادی العامری گفت: این توصیه شرعی و اخلاقی به شمار می رود و امیدوارم همه به آن پایبند باشند. وی از سازمان های امنیتی و نیروهای مردمی خواست حقوق مردم را رعایت و از اموال شان محافظت کنند و به آن ها آسیب نزنند.

العامری که بر عملیات نظامی در این استان نظارت دارد، تصریح کرد: دیالی امروز امن شده و شایسته است نیروهای امنیتی نقش امنیتی ایفا کنند زیرا از این پس نقش نظامی وجود ندارد.

دبیرکل سازمان بدر بر لزوم پاکسازی هرچه سریعتر مناطق از بمب ها و خنثی سازی بمب های کار گذاشته شده در خانه ها و پاکسازی باغ ها از عناصر داعش تاکید کرد. 
سازمان بدر تاکید کرد استان دیالی از وجود داعش پاکسازی شده است و نیروهای امنیتی این منطقه و راههای آن را به منظور زمینه سازی برای بازگشت ساکنان آن به خانه هایشان بازرسی می کنند.

 

 

0% ...

آخرین اخبار

والیبال نشسته ایران قهرمان آسیا شد +فیلم


حماس: عملیات الخلیل پاسخی به تداوم حملات و جنایات اشغالگران است


لغو فعالیت‌های انتخاباتی «لیکود» در پی عملیات الخلیل


کمیته‌های مقاومت فلسطین: عملیات الخلیل پاسخی مشروع به جنایات اشغالگران بود


بازار تاریخی اراک؛ روایتگر فصلی از تمدن ایران +فیلم


یمن و تغییر معادلات منطقه؛ چالش تازه پیش روی عربستان+فیلم


یونیسف: ۳۵۱ کودک در غزه از زمان آغاز آتش‌بس به شهادت رسیده‌اند


عملیات ضد صهیونیستی در الخلیل؛ 6 نظامی صهیونیست مجروح شدند


بقائی: نام جنگ تجاوزکارانه علیه ایران را عوض نکنید


تاکید مجدد جریان «دیدار ملی» لبنان بر اصول ثابت ملی و رد مذاکرات با اشغالگران