رژیم آل خلیفه تابعیت 72 مخالف خود را لغو کرد

شنبه 11 بهمن 1393
17:16
رژیم آل خلیفه تابعیت 72 مخالف خود را لغو کرد العالم - رژیم آل خلیفه در اقدامی غیر معمول در سطح جهان تابیعت 72 تن از افراد مخالف خود را که در اعتراض های مردمی شرکت کرده و یا به نوعی با آن همراهی کرده اند لغو کرد.

به گزارش روز شنبه شبکه خبری العالم ، خبرگزاری بحرین ضمن انتشار اسامی این افراد ، گزارش  کرد که این اقدام در چارچوب تصمیم های وزار کشور برای حفظ امنیت و ثبات کشور و مبارزه با خطرات و تهدیدهای تروریستی صورت گرفته است.

دولت بحرین مدعی شده است که این افراد به فعالیت هایی برضد منافع ملی و وطنی دست زده اند ، لذا به موجب قانون تابعیت بحرینی ، تابعیت آنان پس از پیشنهاد وزیر کشور و تصویب هیات وزیران لغو شده است.

پیش از این نیز دست کم 50 نفر از بحرینی ها با تصمیم مقام های آل خلیفه لغوتابعیت شده اند.

فعالان حقوق بشر بین الملل این اقدام رژیم آل خلیفه را جنایت علیه بشریت و انتقام برنامه ریزی شده از مردم یک کشور توصیف کرده و خواستار فشار سازمان های بین المللی، کشورها و سازمان ملل برای توقف روند سلب تابعیت شهروندان بحرینی شده اند.

این درحالیست که رژیم بحرین با لغو تابعیت شهروندان این کشور ، درمقابل به صورت انتخابی و در یک روند نژاد پرستانه به اتباع برخی کشورها تابعیت بحرینی می دهد ، تا تعادل جمعیتی این کشور را به نفع عمال و دست نشاندگان خود تغییر دهد.

کلید واژه ها
0% ...

آخرین اخبار

روابط‌عمومی سپاه: حمله پهپادی به عربستان ارتباطی به ایران ندارد


بیانیه مهم سپاه درباره احتمال مرگ نتانیاهو


قالیباف خطاب به تجزیه طلبان: کزین آمدنتان پشیمان کنم


مشاور ترامپ: تشدید تنش‌ها منجر به نابودی رژیم صهیونیستی خواهد شد


عراقچی: حمله آمریکا به جزیره خارک از خاک امارات متحده عربی صورت گرفت


۱۵ نفر در تهاجم هوایی به شهرک صنعتی جی اصفهان شهید شدند


در پی تجاوز آمریکا و اسرائیل به ایران؛ ترامپ برای باز کردن تنگه هرمز دست به دامن چین و سایر کشورها شد


خشم ترامپ و ادعای آسیب ندیدن هواپیماهای سوخت‌رسان آمریکا


هشدار تخليه ایران برای ٣ منطقه امارات که به مخفیگاه نظامیان آمریکایی تبدیل شده است


نماینده ایران در ژنو: توانایی دفاع از خود را داریم