داعش کتابهای ارزشمند را قاچاق می کند

سه شنبه 14 بهمن 1393
11:05
داعش کتابهای ارزشمند را قاچاق می کند گروه تروریستی داعش، علاوه بر تخریب مساجد و کتابخانه ها در مناطق تحت تصرف خود، کتابهای ارزشمند را نیز به بیرون از عراق قاچاق می کند.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، عناصر گروه تروریستی داعش معمولا پس از حمله به کتابخانه ها و دانشگاه ها و مساجد، کتابها را می سوزاند، اما بسیاری از محتویات این کتابخانه ها به سوریه قاچاق می شود و در بازارهای سیاه به فروش می رسد.
"القدس العربی" به نقل از منابعی در موصل و دیالی تأکید کرد، داعش صدها کتاب کتابخانه های خصوصی و دانشگاهی را در شهر المقدادیه استان دیالی و شهر موصل استان نینوا در برابر مردم سوزاند.
این منابع افزودند : داعش محتویات کتابخانه دانشگاه شهر موصل ، کتابخانه موزه این شهر ، کتابخانه مرکزی ، کتابخانه اسلامی و کتابخانه های کلیساها و مساجد تاریخی را نیز سوزانده است.
"کریم العبیدی" یکی از فروشندگان کتاب در خیابان المتنبی بغداد اظهار داشت: داعش کتاب های عادی را می سوزاند؛ ولی کتاب های ارزشمند و همچنین آثار باستانی را به سوریه قاچاق می کند، تا از آنجا به بازارهای سیاه جهان منتقل کند و بفروشد .

0% ...

آخرین اخبار

هشدار سازمان ملل درباره وخامت بحران آوارگی در غزه با نزدیک شدن به فصل سرد


جنگ علیه ایران؛ چرا واشنگتن و رژیم صهیونیستی در کشیدن دوبارهٔ ماشه تردید دارند؟


تأکید دادستان کل کشور بر پیگیری حقوقی و دریافت خسارات جنگ از آمریکا، اسرائیل و هم‌پیمانانشان


روز طلایی کشتی ایران در آستانه+ فیلم خلاصه رقابت ها


عراقچی: فعلا برنامه‌ای برای دیدار با مقام‌های آمریکا نداریم


تظاهرات ضد دولتی؛ ۴۰ ایستگاه مترو پاریس تعطیل شد


برپایی نمایشگاه عکس و اجرای تئاتر؛ روایت مظلومیت فرشته‌های میناب در پاکستان


پنتاگون دوباره آمار تلفات تجاوز نظامی علیه ایران را افزایش داد


تداوم موج اعتراضات گسترده در سراسر اروپا


فرار دریانوردان تحت اسکورت آمریکا از تنگه هرمز