14 فوریه بحرین: راه سرنگونی رژیم را ادامه می دهیم

جمعه 24 بهمن 1393
18:49
14 فوریه بحرین: راه سرنگونی رژیم را ادامه می دهیم جنبش یاران 14 فوریه بحرین با انتشار بیانیه ای به مناسبت چهارمین سالگرد آغاز انقلاب مردمی در این کشور تاکید کرد که تلاش مردم برای سرنگونی رژیم آل خلیفه و "حمد بن عیسی آل خلیفه" پادشاه این کشور ادامه خواهد یافت.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، جنبش یاران 14 فوریه بحرین با انتشار بیانیه ای به مناسبت چهارمین سالگرد آغاز انقلاب مردمی در بحرین اعلام کرد که مردم همچنان خواستار سرنگونی رژیم آل خلیفه و حمد پادشاه این کشور هستند .

این بیانیه با اشاره به اقدام رژیم آل خلیفه در سرکوب اعتراضات مسالمت آمیز مردمی" تاکید کرد: موفقیت های انقلاب، همه پرسی مردمی و اعتصاب سراسری که در لبیک به دعوت نیروهای انقلابی انجام شد، نشان می دهد که تغییرات به طور حتم در بحرین روی خواهد داد.

این بیانیه با تاکید بر اینکه "موفقیت مردم در همه پرسی مقدمه سرنگونی طاغوت و درستی راه انقلاب است"، تاکید کرد: پس از گذشت چهار سال از عمر انقلاب، می توانیم بگوییم که پیروزی را با عزم و اراده ای قوی تر حس می کنیم.  

جنبش یاران 14 فوریه بحرین تصریح کرد: آل خلیفه کوچک تر از آن است که ملتی را که الگویش حضرت ابا عبدالله الحسین (ع) است، شکست دهد. 

این بیانیه همچنین تاکید کرد: تمام دنیا اعم از شیطان بزرگ آمریکا، شیطان پیر انگلیس، آل سعود و همدستانشان بدانند که مردم ما به تلاش برای سرنگونی رژیم، ایجاد تغییرات همه جانبه، رفتن حمد طاغوتی و خانواده و مزدورانش ادامه خواهند داد.    

فردا شنبه 14 فوریه مصادف با چهارمین سالروز آغازانقلاب مردمی در بحرین است. 

0% ...

آخرین اخبار

انفجار یک فروند سوپر نفتکش متخلف در جنوب تنگه هرمز + فیلم


دبیر شورای عالی امنیت ملی: به هیچ وجه ذره‌ای از مواد هسته‌ای غنی شده از ایران خارج نخواهد شد / فرمانده ارتش پاکستان: به صراحت اعلام می‌کنیم مرز بین ایران و پاکستان باز است


قالیباف: حرف جدیدی نداریم؛ آمریکا باید شروط هفتگانه را اجرا کند


سردار جوانی در گفتگو با العالم: فناوری در اختیار داریم که پایگاه‌های آمریکا را دورتر از منطقه نیز هدف قرار دهیم


دیدار فرمانده ارتش پاکستان با رئیس‌جمهور + عکس


نماینده آمریکا: فرانسه اولین کشوری است که سقوط می‌کند


پاراآسیایی ناگویا؛ خسروی صاحب نشان طلا شد


مشاور جدید رئیس‌جمهور در امور دفاعی کشور منصوب شد


هوای بهاری بورس در پاییز/شاخص ۱۸ هزار واحد رشد کرد


مداخله ترامپ در انتخابات کنست از دید جامعه داخلی "اسرائیل"


پربیننده ترین خبرها

سردار حسین محبی، سخنگوی سپاه پاسداران: هرگونه حمله به زیرساخت‌های انرژی ایران، سرزمین‌های اشغالی را به زمین سوخته تبدیل خواهد کرد.


وزارت کشور فرانسه اعلام کرد در جریان اعتراضات و خشونت‌های اخیر در این کشور، ۲۳۹۷ نفر دستگیر و ۹۹۷ نفر از نیروهای امنیتی زخمی شده‌اند.


لبنان: از ایران خواسته‌ایم که سفیر جدیدی را تعیین کند


عباس عراقچی وزیر امور خارجه ایران خطاب به آمریکا و اسرائیل: دفعه قبل که خواستید «کار را تمام کنید»، قدرت ایران بیشتر شد.


واکنش عراقچی به لفاظی‌های نخست وزیر رژیم صهیونیستی؛ ایران هم کارهای ناتمامی با شما دارد!


زاخارووا: غرب در قبال اعتراض‌ها معیارهای دوگانه دارد


وزارت بهداشت یمن: شمار شهدا و مجروحان حملات عربستان به ۵۳۶ نفر رسید


بمباران یک منزل مسکونی در استان تعز یمن


تشدید دوباره تنش میان نتانیاهو و اوباما در آستانه انتخابات رژیم صهیونیستی


قهرمانی تاریخی و اقتدار ملی کشتی آزاد امیدهای ایران در قلب آمریکا


اصابت نفتکش متخلف با مین در جنوب تنگه هرمز