استان دیالی عراق به یاری صلاح الدین شتافت

دوشنبه 11 اسفند 1393
14:02
استان دیالی عراق به یاری صلاح الدین شتافت شمار قابل توجهی از نیروهای استان دیالی برای شرکت در عملیات آزادسازی استان صلاح الدین از دست تروریست های داعش، به این استان اعزام شدند.

به گزارش پایگاه خبری العالم، یک منبع امنیتی در استان دیالی روز دوشنبه اعلام کرد: شمار 3 گردان واکنش سریع، 3 گروهان نیروی ویژه از استان دیالی به صلاح الدین اعزام شدند.

شبکه عراقی سومریه نیوز به نقل از این منبع تأکید کرد، این نیروها ماموریت های مشخصی برای استقرار و کنترل برخی مناطق صلاح الدین و پشتیبانی خطوط دفاعی دارند.

بر اساس این گزارش، نهادهای امنیتی در منطقه حوض العظیم در 75 کیلومتری شمال بعقوبه، ضمن اعلام آماده باش کامل، این منطقه را تا اطلاع ثانوی و تعیین تکلیف نبرد صلاح الدین، منطقه نظامی بسته اعلام کرده اند.

"حیدر العبادی" نخست وزیر و فرمانده کل نیروهای مسلح عراق روز گذشته از آغاز عملیات آزادسازی مناطق باقیمانده استان صلاح الدین از سیطره داعش خبر داد و در همین چارچوب، واحدهایی از ارتش عراق با پشتیبانی نیروهای داوطلب مردمی و عشایر منطقه، با پیشروی قابل خود از چند محور، توانستند به تکریت نزدیک تر شوند.

0% ...

آخرین اخبار

سرپرست وزارت دفاع: استانداردسازی، پیشران ارتقای کیفیت و اقتدار دفاعی کشور است


رویترز: سه طبقه از شرکت آرامکو آسیب دیده است


برنامه "عالمـْــــــکم": از ممنوعیت حجاب در جمهوری آذربایجان تا "تونل آزادی"


نشان زرین مهمدی در لاس‌وگاس؛ یک طلا و ۲ برنز فرنگی‌کاران در پنج وزن نخست


سپاه تصاویر انفجار و آتش‌سوزی کشتی کانتینری متخلف در تنگه هرمز را منتشر کرد+فیلم


جنین در محاصره دروازه‌های آهنین؛ انزوای فزاینده روستاها و شهرک‌های فلسطینی+فیلم


غرق شدن کشتی کانتینر بر متخلف در جنوب تنگه هرمز


ارتش یمن: آرامکو و فرودگاه ریاض را با موشک و پهپاد هدف قراردادیم+ فیلم


جزئیات حمله پهپادی به یک شناور صیادی در سیریک/ سه نفر زخمی شدند


گزارش العالم از ادامه پیشروی نیروهای یمنی در استان تعز+ فیلم