به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، برخی رسانه ای رسانه های غربی و عربی با منشاء خبری از بی بی سی عربی هفته گذشته ادعا کردند که سردار سلیمانی به یمن رفته و عکسی از او نیز در یمن منتشر کردند.
عکس منتشر شده که تشخیص فتوشاپی بودن آن به سادگی امکان پذیر بود ، توسط صفحه توئیتر بی بی سی به عنوان مدرک حضور سردار در یمن ارائه شد، اما پس از ساعاتی با اعتراض کاربران و مچ گیری ازاین گاف ، بی بی سی ناچار به حذف آن شد.
این موضوع بخصوص از آن جهت رسوایی بی بی سی را تشدید کرد که سردار سلیمانی در آن زمان، در مراسم عزاداری شهادت حضرت فاطمه زهرا (س) که در حضور رهبر انقلاب برگزار می شد، حضور داشت.
اینگونه اقدام ها ، بخشی از جریان سازی رسانه ای علیه ایران و ادعای دخالت ایران دریمن به شمار می آید که توسط رسانه های غربی و حامی عربستان سعودی دنبال می شود.
سایت خبری عرب زبان مساء پرس هم در باره تلاش تخریبی رسانه ها نوشت: رسانه های غربی و عربی حامی عربستان سعودی وآمریکا در حمله به یمن روز جمعه با طرح ادعای حضور سردار سلیمانی فرمانده سپاه قدس در یمن گاف رسانه ای جدیدی رقم زدند.
مساء پرس افزود : بی بی سی ، شبکه العربیه عربستان ، الجزیره قطر و دهها پایگاه خبری و روزنامه های عربی ادعا کردند که سردار سلیمانی فرمانده سپاه قدس به یمن رفته است.