نیروهای داوطلب مردمی:

90 درصد تخریب ها در تکریت توسط داعش انجام شد

دوشنبه 17 فروردين 1394
22:26
90 درصد تخریب ها در تکریت توسط داعش انجام شد العالم ـ سخنگوی امنیتی نیروهای الحشد الشعبی (داوطلب مردمی) در عراق از وجود اسناد و مدارکی خبر داد که نشان می دهند که 90 درصد از عملیات سرقت و غارت و آتش زدن منازل شهر تکریت توسط تروریست های داعش صورت گرفته است.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، حسین کلابی روز دوشنبه در گفت وگو با السومریه نیوز تاکید کرد که برخی از سیاستمداران فرصت طلب عراقی و شبکه های ماهواره ای مغرض دست به حمله ای سازمان یافته برای خدشه دار کردن چهره و آوازه نیروهای داوطلب مردمی زده اند.

وی خاطرنشان کرد که نیروهای داوطلب مردمی عراق مرکزی به نام امنیت بسیج مردمی دارد که به نوبه خود دفاتری در تمام مناطق عملیاتی دارد؛ این مرکز به وظیفه خود در ممانعت و مبارزه با موارد سرقت و تجاوز به املاک و دارایی های شهروندان در مناطق آزاد شده، عمل می کند.

"کریم نوری" سخنگوی نظامی نیروهای داوطلب مردمی عراق پیشتر به وجود افراد نفوذی در داخل گروههای داوطلب مردمی اذعان کرد که به غارت و سرقت در شهر تکریت پس از آزادی آن از داعش پرداختند.

به گفته خبرگزاری اسپوتنیک، نوری روز شنبه 4 آوریل تصریح کرد که عاملان این اقدامات بزدلانه می خواهند پیروزیهای ملی نیروهای عراقی و نیروهای داوطلب مردمی در استان صلاح الدین علیه عناصر داعش را خدشه دار کنند.

حیدرالعبادی نخست وزیر عراق نیز فرمانی برای پیگرد عاملان تخریب در شهر تکریت که روز سه شنبه از کنترل داعش خارج شد، صادر کرد.

0% ...

آخرین اخبار

ترامپ به ناچار عملیات نظامی علیه ایران را متوقف و به جنگ اقتصادی روی آورد+ فیلم


اسپانیا عملیات رژیم صهیونیستی علیه تأسیسات آنروا را محکوم کرد


گزارش العالم از آغاز سال تحصیلی در غزه؛ برپایی کلاس های درس روی ویرانه‌ها + ویدئو


سیلاب در نپال حدود ۸۰۰ مفقود و بیش از ۱۰۰ کشته برجای گذاشت+فیلم


ابراز همدردی ایران با خانواده قربانیان آتش سوزی در پاکستان


هشدار سازمان ملل نسبت به تداوم حملات در غزه و بحران کرانه باختری


واکنش تند لندن به اقدام رژیم صهیونیستی در ویران‌سازی مرکز آموزشی سازمان ملل


نماینده لبنان: طرح انحصار سلاح در سایه اشغالگری، توطئه‌ای علیه مقاومت است


واکنش تند سفیر فرانسه به درخواست بن‌گویر برای قتل‌عام فلسطینیان


عراقچی خواستار محکوم‌ کردن «عملیات تروریسم اقتصادی» آمریکا علیه ایران شد