اوباما ، پادشاه عمان را از توافق با ایران آگاه کرد

سه شنبه 18 فروردين 1394
08:30
اوباما ، پادشاه عمان را از توافق با ایران آگاه کرد العالم - مقام های آمریکایی اعلام کردند که رئیس جمهوری این کشور دیروز دوشنبه در تماس با پادشاه عمان جزئیات توافق هسته ای ایران در لوزان سوئیس را به اطلاع وی رساند.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم ، کاخ سفید با صدور بیانیه ای تاکید کرد که باراک اوباما به سلطان قابوس گفت که ماههای منتهی به ضرب الاجل پایان ماه ژوئن صرف نهایی کردن جزئیات فنی برای تضمین ماهیت صلح آمیز برنامه هسته ای ایران خواهد شد.

در بیانیه کاخ سفید که رویترز آن را منتشر کرد ، اضافه شده است : اوباما همچنین بر تعهد امریکا نسبت به همکاری با عمان و دیگر شرکای منطقه ای تاکید کرد. 

جمهوری اسلامی ایران و کشورهای عضو 1+5 روز پنجشنبه 13 فروردین ماه 94 در لوزان سوییس بیانیه ای را امضا و قرائت کردند که براساس آن تحریمها علیه ایران برداشته می شود.

ایران و گروه 5+1 قرار است توافقنامه نهایی را تیرماه آینده امضاء کنند.

0% ...

آخرین اخبار

چراغ سبز چهار کشور اروپایی به رفع تحریم‌های ضد ایرانی


قرارگاه خاتم: ملت ایران اراده الهی خود را بر دشمنان تحمیل کرد


بیانیه دبیرخانه شورای عالی امنیت ملی درباره توافق پایان جنگ میان ایران و آمریکا


توضیحات غریب‌آبادی درباره تفاهم با آمریکا؛ دو اقدام فوری از همین لحظه


محکومیت شدید حمله اسرائیل به بیروت؛ هشدار تهران درباره پیامدهای آتش‌افروزی


سه پیام رئیس جمهور اسلامی ایران در ایکس با موضوع مردم، میدان و منافع ملی


ولایتی: خطای محاسباتی در بیروت صبر را به پایان رساند


کارشناس عرب: آمریکا شریک کامل اسرائیل در جنایت در لبنان است


سودان گرفتار در آتش جنگ، فساد و بحران معیشتی + فیلم


سردار قاآنی: پیروزی حزب الله قهرمان بر پست‌فطرتان صهیونیست در راه است