مافیا و سرطان، وزیر عربستانی را بیکار کردند

يکشنبه 23 فروردين 1394
19:19
مافیا و سرطان، وزیر عربستانی را بیکار کردند پادشاه عربستان، وزیر بهداشت این کشور را 10 هفته پس از رسیدن به پست وزارت، برکنار کرد.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، "احمد بن عقیل الخطیب" بر اساس فرمان "سلمان بن عبدالعزیز" برکنار شد و "محمد بن عبدالملك بن عبدالله آل الشيخ" به عنوان سرپرست وزارت بهداشت جانشین وی شد تا بدین ترتیب شمار وزرای بهداشت برکناری عربستان در طول یکسال به چهار وزیر برسد.

"ویروس کرونا"، کیفیت پایین خدمات، رفتار نامتناسب، افزایش شمار قربانیان، مافیای دارو و شکست پروژه هایی بهداشتی و درمانی به عنوان بزرگترین مشکلات بخش بهداشت و درمان عربستان به شمار می آیند که ممکن است دلیل برکناری وزیر مذکور باشند.
وزارت بهداشت عربستان جمعه گذشته اعلام کرده بود که به دنبال درگذشت یک بیمار مبتلا به کرونا در ریاض، شمار مبتلایان به این ویروس به 426 نفر افزایش یافته است. در بیانیه وزارت بهداشت عربستان آمده است از ژانویه 2012 تاکنون 977 نفر به بیماری کرونا مبتلا شده اند که 426 نفر از آنها جان خود را از دست داده اند و 542 نفر نیز بهبود یافته و 9 بیمار نیز تحت درمان هستند.
از سوی دیگر، کاربران پایگاه های اجتماعی انتشار فایل ویدئویی درگیری لفظی احمد الخطیب وزیر بهداشت سابق با یک شهروند عادی را دلیل برکناری الخطیب می دانند که آن با انتقال پدر شهروند مذکور به بیمارستان های ریاض مخالفت می نماید.
از سوی دیگر، نسبت مبتلایان به سرطان در عربستان به 90 مورد در 100 هزار نفر افزایش یافته است. به موازات این افزایش، انجمن های مقابله با سرطان در راستای اطلاع رسانی به شهروندان درباره این بیماری تلاش می کنند.
علاوه بر این موضوع مافیای دارو و قراردادهای واکسن های گران قیمت از جمله بحران های موجود در بخش بهداشت و درمان عربستان به شمار می آید که هنوز ابعاد آن کشف نشده و اطلاعات کافی درباره آن وجود ندارد. اما قدر مسلم آن است که با هدف فروش هر چه بیشتر واکسن از سوی شرکت های دارویی بزرگ جهان، در کشورهایی مانند عربستان که شمار مبتلایان به بیماری هایی مانند کرونا و آنفولانزای خوکی، فراوان است، درباره این بیماری ها بزرگنمایی شده است.
در این میان، زهیر الغریبی رئیس مرکز ملی حمایت از مبتلایان به بیماری قند عربستان در ماه ژوئن 2014 اعلام کرده بود که این بیماری ماهیانه 4 میلیارد ریال برای عربستان هزینه دربردارد و براساس آمار دیگری، حجم گردش سرمایه در "بازار سرطان" در دنیا، به 160 میلیار دلار می رسد.

0% ...

آخرین اخبار

برنامه والزیتون، درباره زنان ایرانی مقاومی است که با تلاش و اقدامات خود تاثیرات شگرفی در جامعه بر جای گذاشتند.


­صعود سه پله‌ای تیم ملی والیبال بانوان ایران در رده‌بندی جهانی


پیشرفت در مذاکرات انتقال گاز روسیه، گام مهم در تبدیل ایران به هاب انرژی


بازداشت ۳۰ سردسته و مزدور دشمن دخیل در کودتای دی


گسترش اقدامات جنایتکارانه رژیم صهیونیستی همزمان با توسعه پروژه شهرک‌سازی و محاصره قدس+فیلم


دیپلمات موریتانیایی؛سکان‌دار جدید سازمان همکاری اسلامی


قالیباف؛ اگر ما نفت نفروشیم، کسی نفت نخواهد فروخت


وزارت خارجه: «عملیات طرد اقتصادی» آمریکا علیه ایران مصداق تروریسم دولتی است


هراس نتانیاهوی جنایتکار از بادبادک های ساده!


خط و نشان سخنگوی وزارت دفاع برای دشمن با شگفتانه‌های نظامی