سازمان بدر برای عملیات الانبار منتظر فرمان العبادی است

شنبه 29 فروردين 1394
08:29
سازمان بدر برای عملیات الانبار منتظر فرمان العبادی است دبیرکل سازمان بدر اعلام کرد که در انتظار فرمان نخست وزیر عراق برای ورود به عملیات در استان الانبار است.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم "هادی العامری" گفت: شهر رمادی امروز از زخمی واقعی رنج می برد و همه عراقی ها باید در کنار آن بأیستند و این کار بر همه عراقی ها واجب است.
العامری پس از دیدار با شماری از سران عشایر استان الانبار به رسانه‌ها گفت: ارتش، پلیس و بسیج مردمی باید اختلافات را کنار بگذارند و با همدیگر برای رهایی از شر داعش، همکاری کنند.
وی افزود: ما منتظر دستورات "حیدر العبادی" (درخصوص ورود به استان الانبار) هستیم و با او در این زمینه تفاهم می کنیم.
العامری خاطرنشان کرد: ماید تلاش کرد که رمادی سقوط نکند، زیرا سقوط این شهر پیامهای بدی را به همراه خواهد داشت.

0% ...

آخرین اخبار

انصارالله یمن: جنایت عربستان در حمله به بازداشتگاه غیر نظامی"الجوف" بدون مجازات نخواهد ماند


پاسخ کوبنده ارتش یمن به تنش آفرینی نظامی سعودیها


دانش آموزان فلسطینی در کرانه باختری هدف کینه توزی اشغالگران


افزایش قیمت سوخت و کاهش محبوبیت ترامپ، آینده انتخاباتی جمهوری‌خواهان را تهدید می‌کند


پژوهشگر مرکز تحقیقات قلب تهران، برنده جایزه محقق جوان انجمن قلب اروپا شد


امتناع پنتاگون از پرداخت مزایا به خانواده کشته‌شدگان جنگ علیه ایران


جنوب لبنان زیر آتش صهیونیستها؛ 9 نفر دیگر شهید شدند


گزارش رسانه‌های عبری از فروپاشی مؤسسه وایزمن زیر موشک ایران و تحریم جهانی


چوب حراج ژاپن به اوراق قرضه آمریکا


طنین فریاد غزه در گوش جهان؛ تشییع یکصد شهید در یک روز