نظر یمنیها درباره سخنان اخیر سید حسن نصرالله

يکشنبه 30 فروردين 1394
14:40
نظر یمنیها درباره سخنان اخیر سید حسن نصرالله صنعا(العالم)- نویسندگان و روزنامه نگاران یمنی از سخنرانی سید حسن نصرالله، دبیرکل حزب الله لبنان، در حمایت از مردم یمن استقبال کردند.

خبرنگار شبکه العالم روز یکشنبه از پایتخت یمن گزارش داد، شخصیت ها و فعالان سیاسی یمنی از سخنرانی روز جمعه (28 فروردین ماه 1394) سید حسن نصرالله دبیرکل حزب الله لبنان و تقبیح تجاوزگری عربستان سعودی به یمن استقبال و تاکید کردند که در این سخنرانی با دقت بر رفتار غیر مسوولانه عربستان سعودی تاکید شد.
"محمد جمیل" فعال سیاسی یمنی، به خبرنگار العالم گفت: سخنرانی سید حسن نصرالله سندی برای ماده 51 منشور سازمان ملل متحد به شمار می رود که در آن تاکید شده است اگر کشوری مورد حمله و تجاوزگری قرار گیرد، حق دارد به آن پاسخ دهد.
"حسن العماد" دبیر کل سازمان آینده و عدالت، در مصاحبه با العالم خاطرنشان کرد: به صراحت و بدون هیچ مبالغه ای می گویم که یمن پس از سخنرانی سید حسن نصرالله شاهد تغییر و تحول خواهد شد.
"ثابت سعید" سردبیر پایگاه خبری «الیمن الان» نیز در گفت وگو با العالم تصریح کرد، سخنرانی سید حسن نصرالله سبب تقویت مواضع مردم یمن، انصار الله و همه شهروندان این کشور شده و نوید می دهد که یمنی ها پیروزی بزرگی را رقم خواهند زد.
"ابراهیم الحجری" روزنامه نگار و نویسنده یمنی، نیز گفت: دبیر کل حزب الله لبنان شرایطی را که حکومت آل سعود با آن مواجه است به خوبی بازگو کرد. رژیم آل سعود دچار سردرگمی است.

0% ...

آخرین اخبار

اعترافات تکان‌دهنده نظامیان ارتش اشغالگر درباره بمباران بدون هشدار ساختمان‌های مسکونی غزه


سرتیپ یحیی سریع: ۱۱۹ حمله هوایی و موشکی عربستان به یمن طی ۲۴ ساعت


انفجار مرگبار در الجلیل؛ نقشه رژیم اسرائیل برای ماندن طولانی مدت در سرزمین اشغالی


برغوثی: رژیم اسرائیل در تحمیل روایت خود از جنگ شکست خورده است


حقوق بشر یمن خواستار اجرای تحقیقات بین‌المللی درباره جنایت علیه یمن شد


هشدار بارزانی به گروهک‌های تروریستی در مورد اقدام علیه ایران


اظهارات روبیو در آتن احیای جنگ تمدن‌ها است


طنین نغمه‌های ایرانی در رم / روایت تلاش زنان کشاورز در نمایشگاه جهانی فائو


نماینده پارلمان لبنان: حزب‌الله بخشی از معادله تنگه هرمز و باب‌المندب است


دریادار بمانی: ضربات مهلکی به نیروی دریایی آمریکا زدیم