علوش؛ تروریستی که تحت تعقیبِ تروریست‌هاست

جمعه 4 ارديبهشت 1394
19:33
علوش؛ تروریستی که تحت تعقیبِ تروریست‌هاست زهران علوش، سرکردۀ گروه تروریستیِ "جیش الاسلام" از سوی 11 گروهِ تروریستِ عضو تشکلِ موسوم به ارتش آزاد، تحت پیگرد قرار گرفت.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، گروه های مسلح تروریست که از ابتدای درگیری ها در سوریه، بر سر سلاح و اراضی اشغالی و پول با یکدیگر درگیر بوده اند، این بار نیز یکی دیگر از سرکرده های خود را خائن اعلام کرده و وی را تحت پیگرد اعلام کردند.

پایگاه خبری "شام پرس" پنج شنبه شب، از امضای دستور بازداشتی خبر داد که پای آن را گروهک هایی موسوم به "جنبش اخلاص"، "تیپ ماموریتِ محرمانه"، "تیپ ششم"، تیپ بروج الاسلام" و "ماموریت های ویژه" و شماری دیگر از گروه ها امضا کردند که نخواستند نامشان فاش شود.

این گروهک ها، علوش را به عقب نشینی های مکرر و مشکوک و غیرقابل توجیه در همه جنگ هایی متهم کردند که وی در آن ها شرکت داشته و به شیوه هایی پیچیده، منطقه هایی مهم را واگذار کرده است.
این گروهک ها همچنین، علوش را به انبار کردن سلاح و همچنین بازداشت های سازمان یافتۀ برخی از سرکرده ها و عناصر ارتش آزاد متهم کردند.

به نوشتۀ شام پرس، صدور این قرار بازداشت، به منظور دستگیری علوش، هنگام بازگشت به الغوطه الشرقیه در سوریه صورت گرفته است. علوش، چندی پیش، به منظور دیدار با مسئولان ترکیه، به شیوه ای نامعلوم و با هواپیما، از طریق اردن به ترکیه سفر کرد.

26

0% ...

آخرین اخبار

پیمان ۳ میلیارد یورویی یونان و اسرائیل در حوزه پدافند هوایی


سردار کرمی: ملت ایران از هیچ قدرتی واهمه ندارد/اتحاد راهبردی؛ تنها راه نجات و اقتدار ملل اسلامی


بازخوانی یک نبرد سرنوشت‌ساز در کتاب «روایت فتح جنگ رمضان»


تداوم جنایت در غزه؛ ارتش اسرائیل به هیچ توافقی پایبند نیست


تحلیلگر عراقی: ایران ابزارهای نوین برای خنثی‌سازی تحریم‌ها دارد


ونزوئلا جزئیات توافق با آمریکا را منتشر کرد


قدردانی مجلس خبرگان از پیام وحدت‌بخش و امیدآفرین رهبری


نماینده حماس: رژیم صهیونیستی دشمن آشکار بشریت است


وقتی که نتانیاهو بادبادک‌های کودکان غزه را «تهدید امنیتی راهبردی» اعلام می کند+ فیلم


نشست محرمانه شورای امنیت برای تعیین تکلیف «یونیفل»