هشدار صدر درباره طرح کنگره برای تجزیه عراق

چهارشنبه 9 ارديبهشت 1394
12:58
هشدار صدر درباره طرح کنگره برای تجزیه عراق رهبر جریان صدر تأکید کرد، پیش نویس طرح کنگره آمریکا برای تعامل با کردها و اهل سنت عراق به عنوان دو کشور، آغازی برای تجزیه علنی عراق است.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، "مقتدی صدر" روز چهارشنبه در بیانیه ای گفت: کنگره آمریکا تصمیم دارد مصوبه ای را درخصوص عراق برای مستقل دانستن هر طایفه از دیگری تصویب کند؛ این کار آغازی برای تجزیه علنی عراق است.
شبکه عراقی سومریه نیوز به نقل از بیانیه مقتدی صدر نوشت: آمریکا سوء نیت خود را در قبال کشور عزیز ما عراق نشان داد.
وی از دولت و پارلمان عراق خواست موضعی قاطع ضد این اقدام کنگره اتخاذ کنند.
مقتدی صدر اظهار داشت: مردم عراق باید با اعلام مخالفت و نارضایتی خود، از سرزمین و طوایفشان دفاع کنند.
کمیسیون امور خارجی کنگره آمریکا قرار است امروز پیش نویس طرحی را برای تعامل با پیشمرگه و گروه های مسلح سنی در عراق به عنوان دو کشور، به رأی بگذارد.
این کمیسیون مدعی شده است که هدف از این کار ارائه کمکهای مستقیم به کردها و اهل سنت عراق به عنوان دو کشور است.

0% ...

آخرین اخبار

یحیی سریع: حملات وحشیانه سعودی بی‌پاسخ نخواهد ماند


سخنگوی ارتش: آمریکا دیگر توان حفظ هژمونی خود را ندارد


آمریکا رهگیری اف-۳۵ خود با «آتش ایران» را تأیید کرد


کمبود شدید تجهیزات آزمایشگاهی در غزه، جان بیماران در خطر است


کمالوندی در کنفرانس آژانس:صنعت هسته‌ای ایران با حمله نظامی، خرابکاری و ترور از بین نمی‌رود


رژیم صهیونیستی خبرنگار پرس‌تی‌‎وی را ربود


وزیر خارجه: در زمان مناسب تعداد تلفات آمریکایی‌ها را افشا می‌کنیم


بندر المخای یمن فصل جدیدی از حاکمیت، استقلال و هویت را می‌گشاید


پیام سردار علی عظمایی، فرمانده نیروی دریایی سپاه به مناسبت دویستمین شب حضور و قیام مردم ایران: گلوی جهان‌خواران را رها نمی‌کنیم


محمد عبدالسلام: حملات عربستان به یمن در چند روز اخیر از ۳۵۰ مورد گذشت