مخالفت برادر ناتنی پادشاه عربستان با تغییرات جدید

پنج‌شنبه 10 ارديبهشت 1394
13:49
مخالفت برادر ناتنی پادشاه عربستان با تغییرات جدید شاهزاده طلال بن عبدالعزیز برادر ناتنی ملک سلمان و فرزند هیجدهم ملک عبدالعزیز در صفحه شخصی خود در تویتر نوشت: همچنان که قبلا اعلام کردم حاضر به فرمانبرداری از ملک سلمان شاه جدید عربستان و بیعت با او نیستم زیرا رویکردی که او در پیش گرفته با شرع اسلام و ساختار حاکمیت در عربستان منافات دارد.

به گزارش روز پنجشنبه پایگاه شبکه خبری العالم، شاهزاده طلال بن عبدالعزیز در صفحه خود در توییتر افزود: تصمیمات فی البداهه اتخاذ شده در پایان دوران پادشاهی ملک عبدالله و آغاز دوران ملک سلمان مرا شگفت زده کرد. تصمیمات یاد شده با شرع اسلام و ساختار حاکمیت در عربستان همخوانی ندارد.

طلال از همگان خواست تا زیر چتر ساختار بیعت با اندیشه و تامل و آرامش با مسائل برخورد کنند.

وی افزود: من علیرغم مخالفت با موارد توافق به عمل آمده میان فرزندان عبدالعزیز در نشست های مکه، همچنان توافق یاد شده را بهترین گزینه موجود می دانم. در این توافق تصریح شده که در صورت لزوم یک سال پس از تصویب آن می توان برخی از موادش را تصحیح کرد اما این امر متاسفاته تحقق نیافت. 

شاهزاده طلال تاکید کرد: فرمانبرداری از افرادی که برخلاف شرع و قوانین حاکم بر نظام سیاسی کشور در پست های بالا منصوب می شوند، معنا ندارد. می بایست یک نشست عمومی شامل فرزندان عبدالعزیز و برخی از نوادگانش که نامشان در شورای بیعت ذکر شده و همچنین برخی از اعضای هیات روحانیون بلندپایه و شماری از اعضای مجلس شورا جهت بررسی مسائل تشکیل شود.

وی اظهار داشت: تنها مطالب درج شده در صفحه شخصی توییترم حایز اعتبار است و مطالبی را که به نقل از اینجانب در سایر رسانه ها و پایگاه های اجتماعی انتشار می یابد، کاملا بی پایه و اساس است.

0% ...

آخرین اخبار

پاسخ کوبنده سناتور منتخب تگزاس به اتهام‌زنی ترامپ: بمباران کودکان ایرانی توهین به مسیح است


پیامدهای انتخابات آمریکا بر صحنه داخلی رژیم صهیونیستی+فیلم


مبارزه، استعمارستیزی و فلسطین؛ پیام جشنواره بین‌المللی فیلم مقاومت+فیلم


غزه: کمبود تجهیزات پزشکی جان بیماران فلسطینی را تهدید می‌کند


پاسخ رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس به ادعای تازه تل‌آویو


جنگنده‌های سعودی مزدوران خود را بمباران کردند


انهدام یک فروند پهپاد MQ۱ در آسمان جزیره قشم


چگونه نتایج ۴ انتخابات در کمتر از دو هفته برای اسرائیل چالش برانگیز شد


دفتر سیاسی انصارالله یمن: هدف قرار دادن بازار تعز جنایت جنگی است+فیلم


توطئه نتانیاهو برای انحلال کنست و تبدیل اسرائیل به دیکتاتوری