اسیرانِ آزادشدۀ فلسطینی، بار دیگر محکوم شدند

اسیرانِ آزادشدۀ فلسطینی، بار دیگر محکوم شدند
دوشنبه 21 ارديبهشت 1394 - 10:08

باشگاه اسیر فلسطینی، فاش کرد که رژیم صهیونیستی، اسیرانی را که در چارچوب مبادله با گلعاد شالیت در سال 2011 آزاد شده بودند، بار دیگر به احکام سابق محکوم کرد.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، باشگاه اسیر با صدور بیانیه ای اعلام کرد: دادگاه نظامی عوفر، احکام سابق پنج تن از اسیرانِ مبادله شدۀ فلسطینی را تجدید کرد.

این دادگاه، وائل جلبوش 35 ساله را که پیش از آزادی، 9 سال از محکومیت خود را گذرانده بود، بار دیگر به حبس ابد محکوم کرد. خالد مخامره 43 ساله را پس از پنج سال زندان و آزادی، بار دیگر به حبس ابد، مهدی العاصی 40 ساله را پس از 9 سال زندان و آزادی، بار دیگر به 20 سال زندان محکوم کرد.

این دادگاه همچنین سامر العیساوی 36 ساله را که مدت 14 سال از حبس ابد خود را گذرانده بود، بار دیگر به 30 سال حبس، و نایف شوامره 57 ساله را که 16 سال از مدت حبس خود را گذرانده بود، بار دیگر به حبس ابد محکوم کرد.

دادگاه عوفر همچنین نائل البرغوثی را به 30 ماه حبس از زمان آغاز بازداشت، محکوم کرد. نائل البرغوثی، پیش از آن که در چارچوب قرارداد مبادلۀ اسیران فلسطینی با گلعاد شالیت آزاد شود، 30 سال از دوران محکومیت خود را گذرانده بود.

در پی اسارت یک سرباز صهیونیست به نام گلعاد شالیت، رژیم صهیونیستی سرانجام در سال 2011، گردان های قسام شاخه نظامی جنبش حماس را با میانجی گری مصر قانع کرد که شالیت را با هزار اسیر فلسطینی مبادله کند و این افراد که اکثر آن ها از اسیرانی با محکومیت های بالا بودند، آزاد شدند.

اما در سال 2014، با هلاکت سه شهرک نشین صهیونیست در شهر الخلیل، رژیم صهیونیستی، شمار زیادی از اسیران فلسطینی را که در چارچوب قرارداد مبادله آزاد شده بودند، بار دیگر بازداشت کرد.

26

پربیننده ترین خبرها