تکذیب مشارکت در ائتلاف سعودی؛

مالزی دروغ آل‌سعود را برملا کرد

دوشنبه 21 ارديبهشت 1394
18:07
مالزی دروغ آل‌سعود را برملا کرد العالم ـ فرمانده ارتش مالزی با تکذیب پیوستن کشورش به ائتلاف سعودی ضد یمن، تاکید کرد که تنها ماموریت نیروهای کشورش در عربستان، نظارت بر خروج مالزی های باقیمانده در یمن است.

به گزارش روز دوشنبه پایگاه خبری شبکه العالم، ساعاتی پس از آن که عربستان خبر ملحق شدن نیروهای مالزیایی به ائتلاف سعودی ضد یمن و رسیدن نیروهای آن به عربستان را اعلام کرد، فرمانده ارتش مالزی با  تکذیب مشارکت کشورش در عملیات نظامی، تاکید کرد که تنها هدف نیروهایی که به عربستان رسیدند، نظارت بر خروج اتباع کوالالامپور از یمن است.

ژنرال ذوالکفل محمد زین روز دوشنبه با انتشار بیانیه ای اظهار داشت: به عنوان فرمانده نیروهای مالزی می خواهم تاکید کنم که تنها ماموریت نیروهای ما در عربستان، نظارت بر خروج آسان و امن شهروندان مالزیایی باقیمانده در یمن است.

وی افزود که کشورش دو هواپیمای حمل و نقل نظامی برای استقرار در پایگاه امیرسلطان در ریاض ارسال کرد تا پس از تسهیل خروج اتباع مالزیایی آنها را به مالزی انتقال دهند.

این ژنرال مالزیایی ابراز امیدواری کرد که ابتکار آتش بس در یمن که قرار است از روز سه شنبه آغاز شود، موفقیت آمیز باشد.

عربستان سعودی روز یکشنبه از رسیدن طلایه داران نیروهای مالزیایی شرکت کننده در عملیات نظامی در یمن به منظور حمایت از عبدربه منصور هادی، رییس جمهور مستعفی یمن، خبر داد و تاکید کرد که تعداد کشورهای شرکت کننده در ائتلاف به 12 کشور رسید.

وزارت دفاع عربستان خاطرنشان کرد که مرکز عملیات ائتلاف زمینه پیوستن نیروهای مالزی و سنگالی و تعیین ماهیت وظایف آنها در ائتلاف را فراهم می کند.

اظهارات فرمانده ارتش مالزی و تکذیب گفته های ریاض، ضربه جدیدی به تلاشهای عربستان برای بازارگرمی در خصوص افزایش کشورهای عضو ائتلاف ضد یمن به شمار می آید و این در حالی است پیشتر پاکستان نیز با درخواست عربستان برای ارسال نیروهای زمینی مخالفت کرده بود.

0% ...

آخرین اخبار

پزشکیان وارد ارمنستان شد + فیلم


امیر حاتمی: اگر حقوق ما رعایت نشود محدودیت در تنگه هرمز ادامه می‌یابد


کابینه عراق تکمیل شد


شهر زوطر حکایت مقاومت وپایداری مرزنشینان لبنان +فیلم


ایران بازگشایی سفارت کلمبیا در قدس اشغالی را محکوم کرد


انگلیس با فرافکنی نقش خود در ناامنی غرب آسیا را کتمان نکند


کودکان غزه؛ زخم‌هایی که التیام نمی‌یابند+فیلم


گزارش خبرنگار العالم از سفر معاون وزیر امور خارجه به لبنان برای تقویت روابط دوجانبه


نیروی‌های مسلح برای هر نبردی کاملا آماده هستند


عملیات تروریسم اقتصادی؛ آمریکا بیش از ۲۰ فرد و نهاد مرتبط با ایران را تحریم کرد