هشدار انصار الله به آل سعود درباره نقض آتش بس

پنج‌شنبه 24 ارديبهشت 1394
09:31
هشدار انصار الله به آل سعود درباره نقض آتش بس سخنگوی جنبش انصار الله یمن به مسئولان عربستان هشدار داد که ملت یمن به هرگونه نقض آتش بس و تجاوزگری دوباره ارتش سعودی به خاک یمن پاسخ خواهند داد.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، "محمد عبدالسلام" سخنگوی جنبش انصار الله یمن به ارتش سعودی و ائتلاف هم پیمانش درباره تجاوزگری دوباره به یمن هشدار داد و تاکید کرد: هرگونه تجاوزی (ائتلاف) را با قاطعیتِ تمام پاسخ خواهیم داد.

وی همچنین درباره هرگونه تجاوزگری و حملات مزدورانِ عبدربه منصور هادی رئیس جمهور مستعفی و فراریِ یمن و عناصر القاعده هم پیمان آنها در داخل یمن هشدار داد و گفت: هرگونه تجاوزِ گروه القاعده را نیز پاسخ خواهیم داد.

به نوشته پایگاه خبری النشره، محمد عبدالسلام تصریح کرد که هرگونه امدادرسانی به یمنی ها باید تحت نظر سازمان ملل صورت گیرد.

سخنگوی انصار الله یمن سپس برداشته شدن محاصره یمن را خواستار شد و گفت: نباید جلوی کمک هایی که به یمن می شود، گرفته شود.

محمد عبدالسلام در پایان تاکید کرد: کمک های بشردوستانه، باید در اختیار نهادهای رسمی یمنی قرار گیرد.

26

0% ...

آخرین اخبار

رسوایی در انگلیس؛ آمار تکان‌دهنده مرگ‌ومیر ناشی از گرما


ترامپ به ناچار عملیات نظامی علیه ایران را متوقف و به جنگ اقتصادی روی آورد+ فیلم


اسپانیا عملیات رژیم صهیونیستی علیه تأسیسات آنروا را محکوم کرد


گزارش العالم از آغاز سال تحصیلی در غزه؛ برپایی کلاس های درس روی ویرانه‌ها + ویدئو


سیلاب در نپال حدود ۸۰۰ مفقود و بیش از ۱۰۰ کشته برجای گذاشت+فیلم


ابراز همدردی ایران با خانواده قربانیان آتش سوزی در پاکستان


هشدار سازمان ملل نسبت به تداوم حملات در غزه و بحران کرانه باختری


واکنش تند لندن به اقدام رژیم صهیونیستی در ویران‌سازی مرکز آموزشی سازمان ملل


نماینده لبنان: طرح انحصار سلاح در سایه اشغالگری، توطئه‌ای علیه مقاومت است


واکنش تند سفیر فرانسه به درخواست بن‌گویر برای قتل‌عام فلسطینیان