ادامه تجاوز عربستان به استان های حجه و صعده

يکشنبه 27 ارديبهشت 1394
18:02
جنگنده های عربستان همچنان با نقض آتش بس در یمن به استانهای حجه و صعده حمله می کنند.

"خالد الصایدی" خبرنگار شبکه العالم روز یکشنبه گزارش داد، در حملات جنگنده های عربستان به استان های حجه و صعده، تعدادی از مردم کشته و یا زخمی شدند .
آتش بس در یمن از روز چهارشنبه هفته گذشته آغاز شد ولی عربستان به آن پایبند نیست و جنگنده های عربستانی در آخرین حملات خود 15 موشک به سوی مناطقی در استان های حجه و صعده شلیک کردند.
" ابراهیم العبیدی " عضو ارشد جنبش انصار الله یمن به خبرنگار العالم گفت : جهانیان تجاوز سنگین عربستان به یمن را محکوم می کنند و عربستان برای پایان دادن به این محکومیت ها و انتقادات با آتشی بسی موافقت کرد که خود به آن پایبند نیست .
العبیدی خاطرنشان کرد: عربستان با آتش بس موافقت کرد تا خود را برای تجاوزی شدیدتر و سنگین تر آماده کند .
از سوی دیگر 2 فروند هواپیمای کمیساریای عالی امور پناهندگان سازمان ملل متحد که حامل کمک های بشردوستانه بودند ، در فرودگاه صنعاء به زمین نشستند .
" علی زیاره " مدیر حمایت لجستیک در کمیساریای عالی امور پناهندگان در مصاحبه با خبرنگار العالم گفت : هر یک از این دو هواپیما حامل 25 تُن کمک های بشردوستانه مختلف برای آوارگان یمن است.
یکی از مشکلات مردم یمن کمبود کمک های بشردوستانۀ ارسالی است زیرا تعداد زیادی از آنها به این کمک ها که شامل دارو ، غذا ، آب و غیره می شود ، نیاز مبرم دارند . 

tt-17-11:30

 

 

0% ...

آخرین اخبار

امیر حاتمی: اگر حقوق ما رعایت نشود محدودیت در تنگه هرمز ادامه می‌یابد


کابینه عراق تکمیل شد


شهر زوطر حکایت مقاومت وپایداری مرزنشینان لبنان +فیلم


ایران بازگشایی سفارت کلمبیا در قدس اشغالی را محکوم کرد


انگلیس با فرافکنی نقش خود در ناامنی غرب آسیا را کتمان نکند


کودکان غزه؛ زخم‌هایی که التیام نمی‌یابند+فیلم


گزارش خبرنگار العالم از سفر معاون وزیر امور خارجه به لبنان برای تقویت روابط دوجانبه


نیروی‌های مسلح برای هر نبردی کاملا آماده هستند


عملیات تروریسم اقتصادی؛ آمریکا بیش از ۲۰ فرد و نهاد مرتبط با ایران را تحریم کرد


سخنگوی ارتش یمن: آسمان عربستان سعودی به‌استثنای اماکن مقدس ناامن است