پلیس قاتل با عفو پادشاه بحرین آزاد می شود

دوشنبه 28 ارديبهشت 1394
13:22
پلیس قاتل با عفو پادشاه بحرین آزاد می شود عامل شهادت نوجوان فعال بحرینی، شامل عفو پادشاهی شده و قرار است به زودی آزاد شود.

 

علی مشیمع

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، سایت "منامه پست" به نقل از منابع امنیتی بحرینی تأکید کردند، "حسن خیری" نیروی پلیس بحرین، که به دلیل به شهات رساندن "علی مشیمع" فقط به سه سال زندان محکوم شده بود، یکی از بازداشت شدگانی است که شامل عفو پادشاهی شده و قرار است مقامات بحرین به زودی او را آزاد کنند.

دادگاه عالی استیناف 21 اکتبر 2013 با صدور حکمی مجازات پلیس متهم به قتل علی مشیمع را از 7 سال به 3 سال کاهش داده بود.

این پلیس در جریان اعتراضات مسالمت آمیز مردم بحرین، با تفنگ ساچمه ای به علی مشیمع تیراندازی کرده بود، که براثر آن زخمی شد و به شهادت رسید.

بنابراین گزارش، مشیمع اولین شهید اعتراضاتی است که 14 فوریه 2011 در بحرین آغاز شد.

مردم معترض بحرینی خواستار برخورداری از حق تعیین سرنوشت، دموکراسی و تشکیل نظام سیاسی هستند که عدالت و برابری را بین همه ملت بحرین برقرار کند.

0% ...

آخرین اخبار

پزشکیان: تا وحدت داریم، دشمن کاری از پیش نمی‌برد/ ضرورتِ میدان دادن به همه جوانان ایرانی


تصویب ۶۴ طرح سرمایه‌گذاری خارجی به ارزش ۷۱۰ میلیون دلار


تداوم توقف پروازهای «فلای دبی» به مقصد تل‌آویو


هشدار صنعا به ریاض؛ پاسخ‌ها دقیقاً متناسب با تجاوزهاست


پس‌لرزه‌های یک سیاست خصمانه؛ هشدار بانک جهانی درباره پیامدهای جنگ خودخواسته‌ی آمریکا علیه ایران


پوستر کاروان ایران برای بازی های پاراآسیایی ناگویا رونمایی شد


توسل ریاض به پکن برای پایان‌بخشی به بن‌بست یمن


السنوار؛ از حبس‌های ابد تا معمارِ بزرگترین شکستِ اسرائیل


نسل‌کشی در غزه؛ آمارهای هولناک از شهادت کودکان بدست رژیم صهیونیستی


پزشکیان زادروز سلطان عمان را تبریک گفت