عامل انتحاری حمله به شیعیان الدمام شناسایی شد+عکس

پنج‌شنبه 14 خرداد 1394
09:33
عامل انتحاری حمله به شیعیان الدمام شناسایی شد+عکس عامل انتحاری حمله اخیر به مسجد امام حسین (ع) در محله العنود شهر الدمام شناسایی شد.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، یک تروریست انتحاری اخیرا تلاش کرد که وارد مسجد امام حسین (ع) در محله العنود شهر الدمام شده و خود را در بین نمازگزاران منفجر کند اما نیروهای دفاع مردمی جلوی او را گرفتند.

این تروریست در پوشش لباس زنانه سعی داشت وارد مسجد شود اما در نهایت، مجبور شد تا خود را در پارکینگ مجاور منفجر کند که در نتیجه این اقدام، سه نیروی دفاع مردمی شهید شدند.

وزارت کشور عربستان سعودی چهارشنبه بمبگذار انتحاری را شناسایی و او را "خالد عاید محمد الوهبی الشمری" از اتباع سعودی دانست و تصویرش را منتشر کرد.

وزارت کشور سعودی فهرست 16 فرد مورد پیگرد با تصاویر آنها را نیز در ارتباط با انفجار مسجد امام علی (ع) در شهرک القدیح عربستان منتشر کرد و برای کسی که اطلاعات را ارایه دهد که منجر به دستگیری آنها شود، پاداش مالی تا سقف پنج میلیون دلار تعیین کرد.

 

0% ...

آخرین اخبار

ویتکاف و کوشنر خواستار شفافیت مواضع کی یف و اتحادیه اروپا برای پایان جنگ اوکراین شدند


عراقچی: اصرار بر رویکرد نظامی وضعیت منطقه را پیچیده‌تر می‌کند


ناامنی در عربستان؛ غول‌های نفتی قید نشست ریاض را زدند


نخستین کنفرانس بین‌المللی «اکوساید: جنایت جنگی خاموش» + فیلم


هشدار نیروی دریایی سپاه به کشتی های متخلف در تنگه هرمز


حماس: تهدید اسرائیل به ترور خلیل الحیه «تروریسم سازمان‌یافته دولتی» است


نتانیاهو امشب نشست مشورتی امنیتی برگزار می‌کند


وزیر امور خارجه پرده از نامه جان‌سوز دانش‌آموز «شجره طیبه میناب» برداشت


تشدید حملات صهیونیستها به جنوب لبنان + فیلم


انتخابات کنست، نتانیاهو و رقبایش را در برابر یک آزمون سرنوشت‌ساز قرار می‌دهد + فیلم