بسیج مردمی عراق 8 هزارکیلومتر را از داعش پاکسازی کرد

پنج‌شنبه 14 خرداد 1394
09:55
بسیج مردمی عراق 8 هزارکیلومتر را از داعش پاکسازی کرد نیروهای بسیج مردمی از پاکسازی 8 هزار کیلومتر مربع از اراضی تحت سیطره گروه تروریستی داعش در استان های صلاح الدین والانبار خبر دادند.

به گزارش روز پنجشنبه پایگاه خبری شبکه العالم، بسیج مردمی عراق اعلام کرد: این نیرو در جنوب غربی استان صلاح الدین و شمال الانبار حدود 8 هزار کیلومتر مربع از خاک عراق را از تروریست ها پاکسازی کرده است.

از سوی دیگر، نیروهای مشترک عراقی از کشته و زخمی شدن تعدادی از تروریست های داعش در جریان انهدام قایق هایشان در رود ثرثار خبر دادند.

در شهرک الحویجه در جنوب کرکوک نیز بر اثر حمله خمپاره ای بسیج مردمی به انبارهای سلاح و مهمات تروریست های داعش، ده ها تن از آنان کشته و زخمی شدند.

نیروی هوایی عراق نیز با بمباران کاروانی از تروریست ها که در حال ورود از سوریه به مرزهای غربی عراق بود، شمار زیادی از آنان را کشت.

0% ...

آخرین اخبار

قالیباف:خواهیم دید دشمن در جنگ اقتصادی تمام‌عیار شکست می‌خورد


انتقاد پارلمانی از بی‌توجهی دولت لبنان به جنوب کشور


حمله موشکی یمن به نیروهای هوادار عربستان سعودی و سرنگونی پهپاد شناسایی این کشور  


درخشش تیم کشتی آزاد ایران در جام هارویان ارمنستان


تداوم آتش‌افروزی تل‌آویو در جنوب لبنان


تاکید آیت‌الله نوری همدانی بر راه‌های عملی برای وحدت اسلامی


اسلام آباد: تسلیم تحریم‌های یکجانبه علیه ایران نمی‌شویم


سفیر اسبق ایران در عراق پرده از تهدیدات جدید آمریکا علیه بغداد برای قطع روابط با تهران برداشت+فیلم


تکرار ادعاهای سیاسی گروسی علیه برنامه هسته‌ای ایران


سخنگوی وزارت امور خارجه از سفر نخست‌وزیر قطر به تهران خبر داد