بسیج عشایر الانبار عراق برای مبارزه با داعش

شنبه 19 ارديبهشت 1394
17:14
بسیج عشایر الانبار عراق برای مبارزه با داعش العالم - اتحاد و همبستگی میان گروه های عراقی برای مقابله با گروه تروریستی و تکفیری داعش هر روز ابعاد تازه ای به خود می گیرد.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم ، براساس گزارش های خبری ، بیش از یکهزار نفر رزمنده عشایر ازاستان الانبار واقع در غرب عراق برای مبارزه با این گروه تروریستی به نیروهای بسیج مردمی پیوستند.

"صهیب الروای" استاندار الانبار گفت: امروزه مبارزه با جناتیکاران و عوامل کشتار مردم عراق به یک نیاز ضروری در جامعه عراق تبدیل شده و آحاد مردم این کشور خود را موظف به مقابله با گروه های تروریستی می دانند.

وی با تشریح نقش و جایگاه عشایر عراق درمقابله با جنایتکاران و تروریست های تکفیری بویژه در استان الانبار، افزود: ما مصمم به سرکوب تروریست های با تمامی توان و قدرت خود هستیم و به مقاومت و مبارزه خود در این زمینه ادامه می دهیم.

براساس این گزارش ،به منظور تقویت نقش عشایر الانبار بزرگترین استان عراق ، در مبارزه با داعش ، مقام های سیاسی و امنیتی و روسای عشایرعراق در یک رزمایش بزرگ نظامی درپادگانی درمنطقه عامریه فلوجه شرکت کردند و اتحاد و همبستگی خود را به نمایش گذاشتند.

0% ...

آخرین اخبار

تأکید عراقچی بر بهره‌گیری از ظرفیت دیپلماسی برای تأمین منافع ملی


تعلیق پروازهای هواپیمایی قطر به ریاض و دمام عربستان


اعترافات تکان‌دهنده نظامیان ارتش اشغالگر درباره بمباران بدون هشدار ساختمان‌های مسکونی غزه


سرتیپ یحیی سریع: ۱۱۹ حمله هوایی و موشکی عربستان به یمن طی ۲۴ ساعت


انفجار مرگبار در الجلیل؛ نقشه رژیم اسرائیل برای ماندن طولانی مدت در سرزمین اشغالی


برغوثی: رژیم اسرائیل در تحمیل روایت خود از جنگ شکست خورده است


حقوق بشر یمن خواستار اجرای تحقیقات بین‌المللی درباره جنایت علیه یمن شد


هشدار بارزانی به گروهک‌های تروریستی در مورد اقدام علیه ایران


اظهارات روبیو در آتن احیای جنگ تمدن‌ها است


طنین نغمه‌های ایرانی در رم / روایت تلاش زنان کشاورز در نمایشگاه جهانی فائو