النصره در حومۀ حماه زمین‌گیر شد

پنج‌شنبه 28 خرداد 1394
21:46
النصره در حومۀ حماه زمین‌گیر شد حماه، (العالم)- دشت الغاب در حومه حماه شاهد درگیری هایی میان ارتش سوریه و گروههای تروریستی در اراضی وسیع تا جسر الشغور است که گروههای تروریستی در پی دریافت ضربات متمرکز از سوی ارتش سوریه باخسارت های فراوانی روبرو شده است.

به گزارش خبرنگار العالم از سوریه ارتش به عملیات نظامی خود در حومه شمالی حماه ادامه می دهد و از پیشروی تروریست های النصره به سمت روستاهای دشت الغاب جلوگیری می کند. واحدهای پشتیبانی آتش نیز تعدادی از مواضع تروریست ها را در محور قلعه المضیق و باب الطاقه و در اطراف شهرک الفریکه تا ورودی های جسرالشغور در حومه ادلب را منهدم کرده اند تا تحرکات گروههای تروریستی در این محورها را محدود کنند.

یکی از فرماندهان میدانی ارتش سوریه در این منطقه در گفت و گو با خبرنگار شبکه العالم گفت: تروریست ها در قلعه المضیق و باب الطاقه فعالیت دارند و در دشت الغاب نیز هسته های خفته آنها هست ولی ما بر آنان سیطره خواهیم یافت.

طبیعت جغرافیایی مناطق درگیری در حومه حماه و امتداد آن تا حومه ادلب باعث شده که ارتش راهبرد خاصی در جنگ اتخاذ کند و در تپه ها مستقر شود بدین ترتیب خواهد توانست عملیات خود را در جهت حومه ادلب و شهر جسرالشغور ادامه دهد.

منابع میدانی می گویند عملیات نظامی در حومه حماه هم زمان با ادامه حمله به خطوط امدادرسانی گروههای تروریستی در حومه جنوبی ادلب و راههای امدادی آنها از سمت ترکیه است. 

0% ...

آخرین اخبار

برنامه "عالمـْــــــکم"؛ از حمایت بازیگر آمریکائی از فلسطین تا ابتکار مردم غزه برای مقابله با محاصره+ فیلم


​​​​​​​انتخابات کنست؛ تاثیر پررنگ آرای فهرست های عربی در معادله قدرت


تقابل پکن و واشنگتن بر سر کوبا؛ چین خواستار لغو تحریم‌های ۶۴ ساله شد


جنگ‌های ترامپ اقتصاد آمریکا را در خود می‌بلعد؛ از وعده‌های رفاه تا گرفتار شدن در دام بدهی


آمریکا باید پایبندی خود به تعهدات را اثبات کند؛ ایران برای هر سناریویی آماده است/پیشنهاد هفت‌روزه قطر و موضع تهران/ دوران امضاهای بی‌اعتبار پایان یافته است


دبیرکل حزب‌الله: ایران، توقف تجاوزات علیه لبنان را در اولویت خود قرار داده است


عراقچی: برای فرصت به دیپلماسی به ارتباط نزدیک و مستمر با واسطه‌ها ادامه می دهیم


ملت تحت هدایت رهبر فرزانه خود را برای رویارویی آماده کرده است/ اگر دشمنان مرتکب اشتباه محاسباتی شود، پیامدهایش را خواهند دید/ به پیشنهادات سازنده پاسخ مثبت خواهیم داد


دارو در غزه کمیاب‌تر از همیشه؛ بیماران میان نیاز به درمان و نبود دارو گرفتارند + فیلم


آتش گرفتن بزرگترین کارخانه تولید کود شیمیایی روسیه+فیلم