ترکیه ناجی تروریست های سوریه شد

سه شنبه 2 تير 1394
19:26
ترکیه ناجی تروریست های سوریه شد العالم - میانجی گری ترکیه نزد گروه تروریستی داعش باعث شد که گروه های مسلح در ریف حلب شمالی از مواجه شدن با فاجعه درامان بمانند.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، روزنامه "الوطن" سوریه به نقل از یک منبع مخالف نزدیک به " جبهه شام " که در جبهه های ریف حلب شمالی با داعش می جنگد، نوشت " تلاش های دولت عدالت وتوسعه به امضای" مبادله پایاپای " میان گروه داعش با گروه های مسلح منجر شد که بر اساس آن، مهمات و مواد غذایی مورد نیاز این گروه از ترکیه و از طریق مرزها و از مناطق تحت سلطه عناصر مسلح فراهم می شود و در مقابل داعش  اجازه می دهد که مقادیری گازوئیل وبنزین مورد نیاز مناطق گروه های مسلح تامین شود و مناطق تحت سلطه عناصر مسلح ادلب و حماه بتوانند نیازهای خود به سوخت را رفع کنند.

منابع محلی در مناطق شرقی ریف حلب گفته اند که با رسیدن برخی از تانکرهای حامل گازوئیل، قیمت هر لیتر گازوئیل از 500 لیره سوریه به نصف قیمت آن کاهش یافت.

یک منبع مخالف در ریف حلب شمالی که با گروه موسوم به " تیپ های بازهای شام " وابسته به جنبش " آزادگان شام " ارتباط مستحکمی دارد، به الوطن گفت که چنین معامله های مشکوکی میان دو دشمن سرسخت که درجبهه ای به طول 70 کیلومتر با یکدیگر می جنگند، هر یک از آنان را در مقابل دیگری قویتر می کند و مقاومتش را در خطوط تماس بیشتر می کند.

منبع یاد شده افزود که میانجی گری ترکیه که با دخالت مستقیم رجب طیب اردوغان رئیس جمهوری ترکیه صورت گرفت، نشان دهنده دلخوری اردوغان از واشنگتن است که ائتلاف بین المللی ضد داعش را رهبری می کند و به یگان های حمایت از کردها در راندن عناصر داعش از مواضع خود در " تل أبيض " و گذرگاه مرزی استراتژیک آن کمک کرده است.

منبع یاد شده دست نیافتن به راه حل برای بحران سوخت در استان ادلب را ناشی از وجود میانجی های مرتبط با سرکرده های میدانی و سرکرده های تیپ های ریف حلب شمالی دانست که ماموریت آنان قاچاق سوخت به ادلب با قیمت های چند برابر است ، بدون اینکه اجازه انتقال سوخت به اماکنی را بدهند که قبل از این بحران ، سوخت آن جا را تامین می کرد.

ریف ادلب و شهر ادلب همچنان با کمبود سوخت و نبود گازوئیل و بنزین مواجه است که زندگی روزمره و فعالیت مراکز پزشکی و صنعتی و طرح های کشاورزی را تحت تاثیر قرار داده و موجب افزایش قیمت نان به صد لیره و بسته شدن بیمارستان های میدانی شده است و این مساله گروه های مسلح را به اتخاذ مواضع تندروانه واداشته است.

0% ...

آخرین اخبار

کودکان غزه زخم‌های جنگ را به قدرت و پیروزی تبدیل می‌کنند


بقائی: انصارالله بازیگری مستقل است و از کسی دستور نمی‌پذیرد


سفیر ایران: تحریم شرکت‌های هواپیمایی نقض قوانین است


نگرانی آمریکا از مهندسی معکوس زهپاد خود توسط ایران


هشدار مشاوران ترامپ درباره تداوم جنگ تا پایان ریاست‌جمهوری


تسلط نیروهای یمنی بر شهر «الخوخه» و پیشروی به سمت «المخاء»


حملات موشکی و پهپادی یمن به جنوب عربستان سعودی


قسام شهادت یکی از اعضای شورای نظامی خود در کرانه باختری را تسلیت گفت


از گرسنگی خاموش در غزه تا اعتراض نخبگان عراق و پرچم فلسطین در پرتغال + ویدئو


واکنش غریب‌آبادی به قطعنامه شورای حکام: این فضاسازی‌ها بی‌اثر است


پربیننده ترین خبرها

اردن از حمله موشکی به کشورش خبر داد و گزارش های اولیه حاکی از حمله به دو پایگاه الازرق و شاهزاده حسن است.


همزمان با شلیک چندین و چند موشک از نقاط مختلف ایران، صدای چند انفجار در اردن شنیده شده است.


قیمت نفت خام برنت به ۹۹.۰۲ دلار در هر بشکه رسید.


نیروهای آمریکایی به یک نفتکش ایرانی در نزدیکی جزیره خارک حمله کردند.


سپاه پاسداران: به همه خدمه نفتکش‌ها در مجاورت بنادر کویت و بحرین هشدار می‌دهیم که کشتی‌های خود را ترک کنند زیرا هدف قرار خواهند گرفت.


اصابت موشک‌های ایرانی به پایگاه‌های آمریکا در اردن/ اردن حمله موشکی را تأیید کرد


سپاه: آشیانه تعمیر و نگهداری و محل استقرار جنگنده های F-۳۵ ،F-۱۶ ،F-۱۵ هدف قرارگرفت


سپاه: ناوشکن های رزمی آمریکا مورد حمله قرار گرفتند


سپاه: دو فروند شناور آمریکایی ، ۸ نفتکش ۱۰ کشتی هدف قرار گرفت+ فیلم


رویترز: نفت در آستانه ۱۰۰ دلاری شدن قرارگرفت


ارتفاعات «علی الطاهر» به محور نبرد مقاومت با اشغالگران تبدیل شده است+ فیلم