کتابچه‌های ضد انصارالله و حزب الله در اردن +عکس

دوشنبه 8 تير 1394
21:58
کتابچه‌های ضد انصارالله و حزب الله در اردن +عکس العالم ـ توزیع کتابچه هایی علیه حزب الله و انصار الله (حوثی ها) توسط افراد ناشناخته پشت چراغ های راهنمایی در امان پایتخت اردن، خشم عابران را برانگیخت.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم و به نوشته "رأی الیوم"، در دو تا از این کتابچه ها، مؤلف برای تقبیح اقدامات حزب الله و حوثی ها، آیات قرآن و احادیث نبوی را به عنوان شاهد مثال آورده شده است.

عناوین غیرحرفه ای این دو کتابچه قابل توجه است؛ عنوان یکی از آنها "حقایقی درباره حزب الله در لبنان و ..."، و نام کتاب دیگر "واقعیت حوثی ها مجوسی های رافضی ایران" است؛ "محمد عیسی موسی" مولف این کتاب ها که به نظر می رسد نام مستعار وی باشد، در این زمینه به زعم خود به آیات قرآنی و حوادث تاریخی ناموثق استناد می کند.

مؤلف در کتابچه نخست، حزب الله لبنان را به سوءاستفاده از "مقاومت ضد اسراییل" برای رسیدن به اهداف اعلام شده خود به منظور فریفتن مسلمانان و منحرف کردن افکار آنها از طرحهای مخفیانه این حزب متهم می کند که در ادامه کتاب، "گسترش تشیع در لبنان، حفظ موجودیت دائمی شیعیان در این کشور، کنترل زمام قدرت و فراهم کردن زمینه نفوذ ایران در منطقه در هر زمان که بخواهد" به عنوان طرحهای مخفیانه حزب الله مطرح می شوند.

در این کتابچه همچنین در دروغی آشکار آمده است که "تفاهمات میان حزب الله و طرف اسراییلی" برای حذف مساله فلسطین از نقشه فرضی آزادسازی است!

جای تاسف دارد که این دو کتاب دارای شماره ثبت کتابخانه ملی اردن هستند، بدین معنا که باید از نظر محتوا تحت نظارت باشند، در حالی که دو کتاب حاوی اشتباهات تاریخی و اتهامات ناموثق فراوان هستند.

0% ...

آخرین اخبار

بقائی: تمرکز مذاکرات بر خاتمه جنگ است/ هیات قطری با وزیر خارجه دیدار کرد


فرانسه هرگونه مداخله ناتو در تنگه هرمز را رد کرد


حمله مکرر به امدادگران لبنانی، گواهی بر خوی وحشی‌گری رژیم صهیونیستی +فیلم


سودان، امارات را به طولانی‌کردن جنگ و حمایت از تجزیه کشور متهم کرد


رئیس شورای عالی سیاسی یمن: هرگونه تجاوز جدید آمریکا یا "اسرائیل" با پاسخ قاطع مواجه خواهد شد


فروتنی رسانه‌ای و ادب سیاسی حزب الله؛ آیا تاکتیک نظامی جدیدی در پیش است؟


سید الحوثی: قیومیت بیگانه تهدیدی بزرگ برای آزادی و استقلال یمن است


بقایی: امتیازی از آمریکا نمی‌خواهیم/ نزدیک بودن ایران به سلاح هسته‌ای «دروغ بزرگ» است


قدردانی سپاه از خالقان حماسه اجتماعات شبانه مردمی


رایزنی تلفنی وزیر خارجه ژاپن و عراقچی