یک رهبر دیگر جمعیت وفاق بحرین بازداشت شد

پنج‌شنبه 11 تير 1394
09:53
یک رهبر دیگر جمعیت وفاق بحرین بازداشت شد حکومت بحرین، مجید میلاد، عضو دبیرخانه جمعیت وفاق ملی اسلامی و از رهبران این جمعیت را بدون هیچ توضیحی درباره اتهامات وارد شده به وی بازداشت کرد.

به گزارش روز پنجشنبه پایگاه خبری شبکه العالم، جمعیت وفاق ملی اسلامی بحرین این نوع حملات و بازداشت بی دلیل فعالان را اقدامی ماجراجویانه اعلام کرد که پرده از نقشه های حکومت برای دشمنی با مردم و خفه کردن صدای هر شهروندی که خواستار اصلاحات است یا دم از نقض حقوق بشر می زند، برمی دارد.

جمعیت وفاق بحرین خاطرنشان کرد: این اقدامات، از سرکوب کامل هر نوع فعالیت سیاسی و تثبیت نقض حقوق بشر فراتر از همه حد و مرزها حکایت دارد. جمعیت وفاق از جامعه بین الملل خواست طغیان حکومت آل خلیفه و برخوردهای امنیتی آن را با اقشار مختلف مردم مهار کند.

اقدام جدید حکومت بحرین در حالی است که بازداشت شیخ علی سلمان دبیرکل جمعیت اسلامی وفاق ملی بحرین، با واکنش های تند بین المللی از جمله سازمان عفو بین الملل ودیگر نهادهای جهانی مواجه شده است و از سویی مردم بحرین نیز با برپایی اعتراضات گسترده به آن واکنش نشان دادند.

0% ...

آخرین اخبار

نماینده پارلمان لبنان: به قدرت ایران و رهبر آن تکیه داریم و به هم‌پیمانی با تهران افتخار می‌کنیم


ستادکل نیروهای مسلح: تجاوز از هیچ مبدایی تحمل نمی‌شود


ایران، لبنان، فلسطین؛ معادله‌هائی که ترامپ و نتانیاهو نتوانستند با جنگ آنها را به نفع خود تغییر دهند + ویدئو


نجات ۱۶۳ کودک از یک باند قاچاق، فلوریدا و جهان را تکان داد+فیلم


پزشکیان میهمان ویژه مراسم افتتاحیه بازی‌های جهانی عشایر در بیشکک + فیلم و عکس


نبیه بری: به هیچ‌وجه از حق لبنان برای پیگرد "اسرائیل" به‌دلیل تجاوزاتش چشم‌پوشی نمی‌کنیم +فیلم


بشکه باروتی به نام کرانه باختری؛ هشدارهای اطلاعاتی درباره مقاومت خشمگین+فیلم


۲۶ شاعر عراقی امشب در حرم امام رضا (ع) شعر می‌خوانند


رزمایش بزرگ ۳۱۳ هزار نفری «جان‌فدایان ایران» برگزار می‌شود


حشد الشعبی عراق: خبر تخلیه مقرهای این نیرو در استان الانبار صحت ندارد