کارشناسان مصری:

مصر باید درشیوه مبارزه با تروریستها بازنگری کند

پنج‌شنبه 11 تير 1394
14:36
قاهره (العالم) – کارشناسان مصری می گویند با توجه به حمله روز گذشته تروریست ها به منطقه سینا، دولت مصر باید شیوه مبارزه با این جنایتکاران را به طور موثر تغییر دهد.

به گزارش روز پنجشنبه خبرنگار شبکه خبری العالم در مصر، در حمله روز گذشته گروه تروریستی موسوم به تشکیلات داعش در ایالت سینا به چندین نقطه نظامی متعلق به ارتش و نیروهای امنیتی 65 نفر کشته و شمار زیادی نیز زخمی شدند.

پس از حملات و انفجاری های تروریستی، نیروهای مسلح مصر در بیانیه اولیه خود اعلام کردند: محل تجمع عناصر تروریستی هدف قرار گرفته و درگیری ها باوجود افزایش تعداد کشته های تروریست ها و نیروهای مسلح ادامه دارد.

کارشناسان سیاسی معتقدند با توجه به اوضاع مصر، مقابله با عناصر تروریستی به خصوص در منطقه سینا نیاز به بازنگری بدون توجه به نظر غرب دارد.

احمد الهواری پژوهشگر امور سیاسی به العالم گفت: دولت مصر باید تصمیم و اراده سیاسی واقعی برای مقابله با تروریسم بدون توجه به نظر حکومت های غربی داشته باشد که از حقوق بشر به عنوان وسیله ای برای تجارت استفاده می کنند و خود بویی از آن نبرده اند.

عاطف عبدالغنی تحلیل گر سیاسی مصری نیز در گفت و گو با خبرنگار العالم خاطرنشان کرد: حملات روز گذشته در سینا پیامی از سوی تروریست ها است تا به ما بگویند می توانند به ارتش و دولت مصر با شدت حمله کنند و این کار را با جنگ روانی از طریق شبکه های اجتماعی تکمیل و با نسبت دادن خود به داعش، تهدید به بریدن سرها می کنند.

وی افزود: من به عنوان یک شهروند مصری می گویم که آنها نمی توانند شوکت مصر را در هم بشکنند.

یک شهروند مصری هم در گفت و گو با خبرنگار العالم گفت: متاسفانه برخی عناصر خیانتکار در سینا به طمع پول و منفعت مادی، علیه ارتش مصر و به نفع گروههای تروریستی دست به خیانت زده اند. وی از اهالی و شیوخ سینا خواست که برای پاکسازی کامل مصر از وجود تروریست ها با ارتش متحد شوند.

0% ...

آخرین اخبار

گزارش جلسه متفاوت مجلس| از تغییر نحوه برگزاری جلسات تا طرح تنگه هرمز


حکم اعدام دو تروریست داعشی اجرا شد


پایگاه هوایی آمریکا در اردن هدف موشک‌های بالستیک قرار گرفت


حمله موشکی به اربیل عراق


انهدام رادار پاتریوت و کنترل هوایی ناوگان پنجم دریایی آمریکا


آژیر خطر بار دیگر در بحرین به صدا درآمد


سناتور شومر: به جنگ علیه ایران پایان دهید


سفیر چین در ایران به دیدار مدنی‌زاده رفت/ تاکید بر توسعه روابط راهبردی بین دو کشور


وزارت کشور بحرین از فعال شدن آژیر خطر در این کشور خبر داد


عراقچی: ناامنی خلیج فارس و تنگه هرمز نتیجه تجاوز آمریکا و رژیم صهیونیستی است


پربیننده ترین خبرها

صدای انفجارهای مهیب در شهر سیریک واقع در جنوب ایران شنیده شد.


صدای سه انفجار در جاسک، واقع در جنوب شرقی بندرعباس، شنیده شد.


یک مقام مسئول در استان خوزستان ایران: دشمن آمریکایی به مناطقی در شهرهای بهبهان و دزفول در جنوب غربی کشور حمله کرد.


حملات گسترده پهپادی و موشکی از پایگاه‌هایی در مناطق مختلف غرب و مرکز ایران علیه تأسیسات نظامی آمریکا در منطقه


بیانیه وزارت خارجه در محکومیت حملات به ایران/رژیم آمریکا همه اجزای توافق را نقض کرده است


ادامه حملات پهپادی ارتش به پایگاه های آمریکا در منطقه


انهدام کامل مخازن سوخت، سامانه های پاتریوت و FPS پایگاه های آمریکایی در کویت


مرکز فرماندهی و کنترل پهپادی ارتش آمریکا در بحرین درهم کوبیده شد


ساقط شدن ۴۸۳۰ پهپاد اوکراینی با آتش پدافند روسیه


هشدار روسیه نسبت به عواقب هرگونه تجاوز احتمالی علیه نیروگاه بوشهر


لبنان در آستانه فتنه‌ای داخلی؛ ایده مناطق آزمایشی سرآغاز طرح اشغالگری فراتر از لیتانی