وقتی ارتش مصر، وهابی‌ها را نابود کرد

سه شنبه 16 تير 1394
08:57
وقتی ارتش مصر، وهابی‌ها را نابود کرد رئیس شورای مدیریت مؤسسه الاهرام مصر، ارتش این کشور را «نابودگر وهابیت و اشغالگران عثمانی» در یک قرن اخیر توصیف کرد.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، "احمد سید نجار" گفت: عناصر تروریست فارغ از نام های مختلفی مانند اخوان المسلمین، انصار بیت المقدس و داعش، با موج خروشان ملتی مواجه می شوند که در طول تاریخ یکپارچه بوده اند و همواره در لحظات سرنوشت ساز در مقابل دشمنان متحد و یکپارچه بوده اند.

رئیس شورای مدیریت مؤسسه رسانه ای الاهرام، در مقاله هفتگی خود در روزنامه الاهرام تحت عنوان "دفاع از آزادی ها در مقابل تروریستم و حمایت از مبارزان با تروریستها" ارتش مصر را یک ارتش بزرگ و مؤمن به ارزش های ملی و پاسدار "حافظه ملی" از زمان بازسازی آن در قرن نوزدهم توسط محمد علی پاشا و پسرش ابراهیم پاشا دانست.

نجار افزود: این ارتش پس از بازسازی، وهابی ها را نابود کرد و کابوس اشغالگری عثمانی ها را در مصر و شرق جهان عرب پایان داد. بلکه فراتر از آن، حتی با نابود کردن ارتش عثمانی و تصرف برخی از مناطق تحت سلطه آن و تسلیم کردن کامل ناوگان آن در اسکندریه، از این نظام انتقام گرفت.

0% ...

آخرین اخبار

وال استریت ژورنال: معاون وزیر جنگ آمریکا استعفا کرد


تجاوز رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان با گلوله‌های حاوی فسفر سفید


عراقچی: آمریکا باید به تعهدات خود و تفاهم‌نامه اسلام‌آباد بازگردد


بقایی: اتحادیه اروپایی نقش خود را در حد مجری اوامر آمریکا تقلیل داده است


نماینده پارلمان لبنان: به قدرت ایران و رهبر آن تکیه داریم و به هم‌پیمانی با تهران افتخار می‌کنیم


ستادکل نیروهای مسلح: تجاوز از هیچ مبدایی تحمل نمی‌شود


ایران، لبنان، فلسطین؛ معادله‌هائی که ترامپ و نتانیاهو نتوانستند با جنگ آنها را به نفع خود تغییر دهند + ویدئو


نجات ۱۶۳ کودک از یک باند قاچاق، فلوریدا و جهان را تکان داد+فیلم


پزشکیان میهمان ویژه مراسم افتتاحیه بازی‌های جهانی عشایر در بیشکک + فیلم و عکس


نبیه بری: به هیچ‌وجه از حق لبنان برای پیگرد "اسرائیل" به‌دلیل تجاوزاتش چشم‌پوشی نمی‌کنیم +فیلم