ساعت کار کافی‌نت‌های داعش اعلام شد

جمعه 2 مرداد 1394
18:51
ساعت کار کافی‌نت‌های داعش اعلام شد پس از ممنوعیت استفاده از اینترنت شخصی، گروه تروریستی "داعش" زمان استفاده از کافی‌نت در این شهر واقع در شرق سوریه را 8 ساعت تعیین کرده است.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، داعش اعلام کرده که استفاده از اینترنت در کافی نت ها فقط از ساعت 9 صبح تا 5 بعد از ظهر مجاز می باشد و اعضای داعش نیز موظف به پیروی از این مقررات هستند.

خبرگزاری "آناتولی" ترکیه به نقل از "احمد الطبقاوی" گزارش داد، این قانون عناصر گروه را نیز شامل شده و هر شخصی که از این دستور تخلف کند، مجازات می شود.

به گفته وی، داعش به شکل منظم کافی نت های شهر را تحت نظارت خود دارد.

چند روز پیش، داعش دسترسی شخصی به اینترنت را در رقه ممنوع اعلام کرد و ساکنان رقه و حتی جنگجویان خود را موظف نمود که از کافی نت ها استفاده کنند که بتوان بر آنها نظارت کرد.

در اعلامیه های داعش به مراکز اینترنتی هشدار داده شده بود که چهار روز فرصت دارند ارتباطات اینترنتی وای فای را قطع کنند.

 این اقدام داعش به زعم سران این گروه با هدف "امنیت" دسترسی به اینترنت از طریق کافی نت ها صورت می گیرد تا بتوان ارتباطات اینترنتی را رصد کرد. بدین ترتیب نه تنها بر فعالیت گروههای فعال در رقه تاثیر می گذارد، بلکه افرادی را که قصد دارند از گروه داعش جدا شوند نیز محدود خواهد کرد.

در همین حال گزارش های غربی حاکیست، داعش از اینترنت جهت جذب جوانان سوء استفاده می کند و این جذب عمدتا از طریق پایگاه های ارتباط اجتماعی به ویژه تویتر انجام می شود.

"مارک والاس" رییس "طرح مبارزه با افراط گرایی در اروپا" گفته که بیش از چهل هزار صفحه هوادار داعش در توییتر وجود دارد که گردانندگان آنها نسبت به تبلیغات و نشر اعلامیه و کمک به جذب نیرو برای داعش اقدام می کنند.

0% ...

آخرین اخبار

چین: با انقضای قطعنامه ۲۲۳۱، بررسی پرونده هسته‌ای ایران در شورای امنیت پایان یافته است


شکست طرح ضد ایرانی آمریکا در شورای امنیت


رهبر انصارالله یمن: ما آغازگر جنگ نیستیم/ اسناد جنایات سعودی را در اختیار داریم


سردار طلایی‌نیک: ۲۰۰ شب حضور حماسی مردم، جهش قدرت اجتماعی در تکمیل قدرت نظامی و ملی بود


هشدار بقایی درباره عملیات‌های پرچم دروغین در منطقه


سردار ابن‌الرضا: آمریکا با فناوری دفاعی پیشرفته ایران به چالش کشیده شد


انهدام پنجاه و سومین فروند پهپاد MQ-9 آمریکا


ذوالقدر: تا به زیر کشیدن ترامپ و نتانیاهو، تنگه هرمز را نخواهیم گشود


فشار آمریکا به دولت عراق با اهرم دلار برای خلع سلاح مقاومت/ گروه های عراقی: انحصار سلاح منوط به پایان حضور نظامی آمریکاست


درخشش هنر و خلاقیت ایرانی در قلب ژنو؛ میزبانی سازمان جهانی مالکیت فکری از «میراث ایرانی و نوآوری آینده»