اردوغان، سرانجام داعش را تهدید کرد

جمعه 2 مرداد 1394
21:33
اردوغان، سرانجام داعش را تهدید کرد رئیس جمهور ترکیه، در تغییر موضعی بی‌سابقه، از تروریست‌های داعش خواست یا سلاح خود را زمین بگذارند و یا منتظر عواقب خودداری از این کار باشند.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، رجب طیب اردوغان در کنفرانسی مطبوعاتی در استانبول گفت: حملات ترکیه به پایگاه های سازمان داعش در شمال سوریه، گام اول بود.

خبرگزاری رویترز به نقل از اردوغان خاطر نشان کرد که اقدامات ترکیه ضد تندروها، کردها و چپ گراها ادامه خواهد یافت و گروه های تندرو، یا باید سلاح خود را زمین بگذارند، یا منتظر عواقب خودداری از این کار باشند.

جنگنده های ارتش ترکیه، پنج شنبه شب برای نخستین بار، پایگاه های گروه تروریستی داعش را در شمال سوریه بمباران کردند. در همین راستا، یگانی از نیروهای زمینی ترکیه نیز در پی تیراندازی عناصر تندرو، پس از ورود به اراضی سوریه با آنان درگیر شدند.

26

 

0% ...

آخرین اخبار

وال استریت ژورنال: معاون وزیر جنگ آمریکا استعفا کرد


تجاوز رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان با گلوله‌های حاوی فسفر سفید


عراقچی: آمریکا باید به تعهدات خود و تفاهم‌نامه اسلام‌آباد بازگردد


بقایی: اتحادیه اروپایی نقش خود را در حد مجری اوامر آمریکا تقلیل داده است


نماینده پارلمان لبنان: به قدرت ایران و رهبر آن تکیه داریم و به هم‌پیمانی با تهران افتخار می‌کنیم


ستادکل نیروهای مسلح: تجاوز از هیچ مبدایی تحمل نمی‌شود


ایران، لبنان، فلسطین؛ معادله‌هائی که ترامپ و نتانیاهو نتوانستند با جنگ آنها را به نفع خود تغییر دهند + ویدئو


نجات ۱۶۳ کودک از یک باند قاچاق، فلوریدا و جهان را تکان داد+فیلم


پزشکیان میهمان ویژه مراسم افتتاحیه بازی‌های جهانی عشایر در بیشکک + فیلم و عکس


نبیه بری: به هیچ‌وجه از حق لبنان برای پیگرد "اسرائیل" به‌دلیل تجاوزاتش چشم‌پوشی نمی‌کنیم +فیلم