اردوغان، سرانجام داعش را تهدید کرد

جمعه 2 مرداد 1394
21:33
اردوغان، سرانجام داعش را تهدید کرد رئیس جمهور ترکیه، در تغییر موضعی بی‌سابقه، از تروریست‌های داعش خواست یا سلاح خود را زمین بگذارند و یا منتظر عواقب خودداری از این کار باشند.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، رجب طیب اردوغان در کنفرانسی مطبوعاتی در استانبول گفت: حملات ترکیه به پایگاه های سازمان داعش در شمال سوریه، گام اول بود.

خبرگزاری رویترز به نقل از اردوغان خاطر نشان کرد که اقدامات ترکیه ضد تندروها، کردها و چپ گراها ادامه خواهد یافت و گروه های تندرو، یا باید سلاح خود را زمین بگذارند، یا منتظر عواقب خودداری از این کار باشند.

جنگنده های ارتش ترکیه، پنج شنبه شب برای نخستین بار، پایگاه های گروه تروریستی داعش را در شمال سوریه بمباران کردند. در همین راستا، یگانی از نیروهای زمینی ترکیه نیز در پی تیراندازی عناصر تندرو، پس از ورود به اراضی سوریه با آنان درگیر شدند.

26

 

0% ...

آخرین اخبار

آژانس بین‌المللی انرژی نسبت به آسیب‌های اقتصادی در جهان هشدار داد


نماینده ایران در ژنو: ایران به دفاع مشروع از خود تا توقف کامل تجاوز ادامه خواهد داد


انهدام دو فروند موشک agm-158 کروز در آسمان تهران


براری: تا آخرین قطره خونم برای ایران خواهم جنگید/ وطن شرف ماست


پزشکیان: دل‌های مردم آزاده دنیا با صهیونیست‌ها نیست


هشدار کرملین به متجاوزان: درگیری را به دریای خزر نکشانید


گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و مالزی


رئیس مجلس: ذوالقدر در مسیر اعتلای ایران و مقابله با دژخیم آمریکایی-صهیونی خواهد درخشید


سفیر ایران: پرداخت غرامت به تهران از شروط پایان جنگ است


سرلشکر عبداللهی: نیروهای مسلح مسیر را تا پیروزی کامل ادامه می‌دهند