ملا اختر به جای ملا عمر سرکرده طالبان شد

پنج‌شنبه 8 مرداد 1394
18:03
ملا اختر به جای ملا عمر سرکرده طالبان شد العالم - رسانه های گروهی افغانستان اعلام کردند که "ملا اختر محمد منصور" به جای "ملا عمر" به عنوان سرکرده "طالبان" انتخاب شد.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم ، شبکه "المیادین" گزارش کرد، ملا اختر قائم مقام شورای طالبان در پاکستان بود.

آمریکا و سازمان اطلاعات افغانستان از کشته شدن ملا عمر در شرایطی مبهم در پاکستان از بیش از دو سال قبل سخن گفته بودند.

ملا عمر یکی از مشهورترین افراد تحت تعقیب آمریکا بود.

منابع افغان گفتند، سه شخص نامزد جانشینی ملا محمد عمر بودند، فرزندش "ملا سردار یعقوب" که فارغ التحصیل مدرسه دینی شهر "کراچی" پاکستان است، "ملا اختر منصور" فرمانده جنگی طالبان" و "ملا ذاکر قیوم" زندانی سابق در "گوانتانامو" که مدیر فعلی عملیات نظامی در افغانستان است.

حکومت افغانستان اعلام کرد که ملا عمر آوریل 2013 مرده است.

"حسیب صدیقی" سخنگوی سازمان اطلاعات افغانستان گفت که ملا عمر در یکی از بیمارستان های کراچی در شرایطی مبهم مرده است.

دولت آمریکا نیز گفت که اطلاعات درباره مرگ سرکرده طالبان صحیح است.

طالبان کشته شدن سرکرده خود را تایید یا تکذیب نکرد اما خبرنگار المیادین در کابل می گوید که گروه موسوم به "جماعت الفدایین" از گروههای منشعب از طالبان چند هفته قبل اعلام کرده بود که ملا عمر دو سال و نیم قبل در شهر کراچی پاکستان توسط سرکردگان بارز طالبان به قتل رسیده است.

ریاست جمهوری افغانستان نیز از تمام گروه های وابسته به طالبان بازگشت به میز گفت و گو برای حل بحران افغانستان را خواستار شد و اعلام کرد که شرایط فعلی بیش از هر زمان دیگر برای تحقق آشتی ملی در کشور فراهم است. 

0% ...

آخرین اخبار

حمله رسانه ای به «آلاء حسین»؛ چه کسی حق دارد عراقی‌ها را به خاطر میهن‌پرستی قضاوت کند؟


انعکاس فریاد مظلومیت فلسطین در آمریکا؛ اشعار «دالیا طه» جهانی شد


عراقچی: برای هر دو مسیر دیپلماسی و نظامی بیش از گذشته آماده‌ایم/ اولویت ما همسایگان هستند


گفت‌گوی تلفنی محسن رضایی با پوتین


انفجار دو فروند نفتکش متخلف در مسیر غیر مجاز تنگه هرمز


هشدار روسیه درباره پیامد‌های تشدید تنش‌ها علیه ایران


حضور فنی و رسانه‌ای ایران در «مدیا اکسپو ۲»


دیدار وزیر خارجه چین با علی باقری کنی


غریب‌ آبادی: دیپلماسی کشاورزی زمینه‌ ساز تقویت امنیت غذایی و همکاری‌ های منطقه‌ ای است


علی باقری به پکن رفت