افشای جاسوسی آمریکا از ژاپن

شنبه 10 مرداد 1394
13:33
افشای جاسوسی آمریکا از ژاپن ویکی لیکس با انتشار اسنادی فاش کرد که سازمان امنیت ملی آمریکا، از مسؤولان و شرکت های ژاپنی جاسوسی می کرد.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، اسنادِ افشا شدۀ ویکی لیکس در این زمینه، مدارکی با طبقه بندی "فوق سری" را شامل می شود.

این اسناد، متعلق به موضع گیری های ژاپن در قبال مسائلی مرتبط به تجارت بین المللی و تغییر آب و هوا در بازۀ زمانی 2007 تا 2009 را شامل می شود.

بر روی یکی از اسنادِ مربوط به تغییر آب و هوا که تاریخِ آن به پیش از اجلاس جی 8 مربوط می شود، توضیحی درج شده مبنی بر این که این سند، جهت اطلاع استرالیا، کانادا، انگلیس و نیوزیلند است؛ اما مشخص نیست که آیا کشورهای مزبور از این سند مطلع شده اند یا خیر.

ویکیلیکس همچنین فهرستی از نام موسسه هایی را منتشر کرد که آژانس امنیت ملی آمریکا مکالمات آن ها را شنود می کرده است که از این میان می توان به دفتر کابینه ژاپن، کارمندان بانک ژاپن و شماره تلفن های وزارت تجارت و دارایی ژاپن اشاره کرد.

ژاپن هنوز به این موضوع واکنشی نشان نداده است.

ویکیلیکس، پیش از این نیز با انتشار اسنادی، از جاسوسی آژانس امنیت ملی ضد آلمان و برزیل خب داده بود.

26

 

0% ...

آخرین اخبار

گردان‌های قسام شهادت فرمانده تیپ شمال غزه را اعلام کرد


شهادت 4 غیر نظامی در حمله هوایی سعودی به خانه‌ای در تعز


ترامپ با پیشنهاد ایران مخالفت می‌کند/مذاکرات تنگه هرمز وارد مرحله سرنوشت‌ساز می‌شود


رویارویی دختر بچه فلسطینی با یک شهرک‌نشین و انتشار آن در شبکه‌های اجتماعی


گزارش العالم از چادرهایی در غزه که به نماد امید تبدیل شدند +فیلم


تعرض بن گویر و صدها شهرک‌نشین به مسجد ابراهیمی


صنعت غذایی ایران، محاصره را به چالش می‌کشد+ویدئو


رئیس‌جمهور: گسترش روابط با کشورهای دوست و همسو، از اولویت‌های اساسی ایران است


پزشکیان: مرزها مانعی برای توسعه روابط ایران و جمهوری آذربایجان نخواهند بود/ مصطفی‌اف: بر تقویت مسیرهای مواصلاتی و کریدوری و بهره‌گیری از ظرفیت‌های موجود تأکید داریم


پیام سردار محبی به مردم آمریکا