پلیس زن داعش، خواهر شوهرش را به جلاد سپرد

دوشنبه 2 شهريور 1394
21:51
پلیس زن داعش، خواهر شوهرش را به جلاد سپرد العالم - عناصر گروهک تروریستی داعش یک زن سوری را در شهر القائم عراق به اتهام جادوگری اعدام کردند.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، گروه موسوم به دیدبان حقوق بشر سوریه اعلام کرد که داعش به خانواده یک زن در بوکمال از توابع استان دیرالزور خبر داده است که وی را در شهر القائم عراق به علت جادوگری اعدام کرده است.

به گفته دیدبان حقوق بشر سوریه، منابع موثق تاکید کرده اند که خواهر یکی از سرکردگان داعش که دارای تابعیت سوری بوده و در دستگاه موسوم به "حسبه" یا پلیس دینی تکفیری های داعش فعالیت می کند، خواهر شوهر سوری خود را پس از معرفی به عناصر داعش، به جادوگری متهم و زمینه اعدام وی را فراهم کرده است.

این پلیس زن داعشی به تروریست های این گروه اعلام کرده که خواهر شوهرش موقع خواب، تکه کاغذی را زیر بالش خود می گذارد و این کار نشانه سحر و جادو است.

عناصر داعش نیز این اقدام را سِحر تلقی کردند و پس از دستگیری زن، او را اعدام کردند.

شهرهای بوکمال سوریه، القائم عراق و مناطق حومه این شهرها در اشغال گروهک تروریستی داعش است.

تروریست‌های داعش همچنین با هجوم ناگهانی به تعدادی از کافی نت‌های شهر المیادین و شهرک ذیبان در حومه شرقی دیرالزور، گوشی های تلفن همراه حاضران را بازرسی کردند.

0% ...

آخرین اخبار

اعترافات تکان‌دهنده نظامیان ارتش اشغالگر درباره بمباران بدون هشدار ساختمان‌های مسکونی غزه


سرتیپ یحیی سریع: ۱۱۹ حمله هوایی و موشکی عربستان به یمن طی ۲۴ ساعت


انفجار مرگبار در الجلیل؛ نقشه رژیم اسرائیل برای ماندن طولانی مدت در سرزمین اشغالی


برغوثی: رژیم اسرائیل در تحمیل روایت خود از جنگ شکست خورده است


حقوق بشر یمن خواستار اجرای تحقیقات بین‌المللی درباره جنایت علیه یمن شد


هشدار بارزانی به گروهک‌های تروریستی در مورد اقدام علیه ایران


اظهارات روبیو در آتن احیای جنگ تمدن‌ها است


طنین نغمه‌های ایرانی در رم / روایت تلاش زنان کشاورز در نمایشگاه جهانی فائو


نماینده پارلمان لبنان: حزب‌الله بخشی از معادله تنگه هرمز و باب‌المندب است


دریادار بمانی: ضربات مهلکی به نیروی دریایی آمریکا زدیم