خبر فوری:

القاعده به‌جان قبور چينی‌ها در يمن افتاد

يکشنبه 8 شهريور 1394
11:38
القاعده به‌جان قبور چينی‌ها در يمن افتاد عناصر گروه تروریستی القاعده تعدادی از قبرهای یادبود چینی‌ها در شهر "المکلا" مرکز استان حضر موت یمن را منهدم کردند.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، منابع مطبوعاتی به خبرگزاری آلمان گفتند: عناصر شبکه القاعده تعدادی از قبور را در پل المکلا ویران کرد. این قبرها متعلق به چینی هایی است که در جریان احداث این پل در دهه هفتاد قرن گذشته جان خود را از دست دادند.
این منابع افزودند: عناصر القاعده از زمان کنترل خود بر شهر المکلا بسیاری از امور این شهر را به دست گرفته اند و همچنین برای کسانی که با برخی قوانین وضع شده از سوی آنها مخالفت می کنند، مجازات از جمله شلاق تعیین کرده اند.
عناصر القاعده کاخ ریاست جمهوری و موسسه اقتصادی شهر المکلا را به همراه تعدادی از مراکز امنیتی در کنترل خود دارند. عناصر القاعده موسسه اقتصادی را به دادگاه خود تبدیل کرده اند.
عناصر القاعده هفته گذشته ساختمان امنیت سیاسی شهر المکلا را منهدم کردند. آنها اوایل ماه آوریل گذشته با پشتیبانی عربستان و مزدوران سعودی بر شهر المکلا تسلط یافتند.

0% ...

آخرین اخبار

تقویت پدافند هوایی را با جدیت پیگیری می‌کنیم


یورش شهرک‌نشینان صهیونیست به مسجدالاقصی+ فیلم


تشنگی در مسیر رکوردشکنی؛ ماراتن ملبورن زیر تیغ انتقاد


حمایت از صادرات؛ نسخه سازمان توسعه تجارت ایران برای عبور از موانع


انصراف غول‌های انرژی جهان از حضور در کنگره جهانی نفت ریاض


اژه‌ای: دستگاه قضا حیاط خلوت مفسدان نیست


سردار ابن‌الرضا خطاب به آمریکا: با آتش بازی نکنید


برداشت زیتون؛ میراث نانی که خون بهایش جان است + ویدئو


جهش در تجارت غیرنفتی؛ گیلان و آستراخان دست در دست هم


تداوم قفل پروازی بر آسمان ریاض؛ سازمان هواپیمایی عربستان تعلیق را تمدید کرد