تایمز: روس‌ها در کنار ارتش سوریه می‌جنگند +عکس

پنج‌شنبه 12 شهريور 1394
22:17
تایمز: روس‌ها در کنار ارتش سوریه می‌جنگند +عکس روزنامه تایمز انگلیس در گزارشی، از حضور نیروهای روسی در کنار ارتش سوریه خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، روزنامه تایمز چاپ انگلیس این ادعا را براساس آنچه در یک شبکه تلویزیونی وابسته به دولت سوریه پخش شده مطرح می کند. روزنامه تایمز می نویسد که بنا به آنچه در این شبکه آمده است، "نیروهای روس در کنار ارتش بشار اسد رییس جمهور سوریه می جنگند".

تایمز می نویسد: یک ویدئوی سه دقیقه ای که توسط ارتش سوریه فیلمبرداری شده است، نیروهایی را نشان می دهد که یک خودروی زرهی، از پیشرفته ترین خودروهای ارتش روسیه، آنها را پشتیبانی می کند. این روزنامه انگلیسی ادعا می کند که "صدای گفتگو به زبان روسی در این ویدئو آشکارا به گوش می رسد".

روزنامه تایمز تصریح می کند که "این ویدئو ظاهرا متعلق به نیروهای دولت سوریه است که در کوه های لاذقیه با عناصر مسلح در حال جنگ هستند، اما با توجه به صدایی که در فیلم به گوش می رسد، به نظر می رسد که شخصی دستوراتی به زبان روسی صادر می کند، بدون آنکه تصویرش نشان داده شود.

روزنامه تلگراف نیز با درج خبری با همین مضمون، تصاویری از فیلم مذکور را ضمیمه خبر کرده است.

گزارش روزنامه تایمز درباره حضور نیروهای روسیه در کنار ارتش سوریه

گزارش تلگراف درباره حضور نیروهای روسیه در سوریه

تصاویر فیلمی که روزنامه های انگلیسی در آن صدای سربازان روس را شنیده‌اند- تلگراف

 

0% ...

آخرین اخبار

بیش از ۵۰ شهید و زخمی در ادامه‌ حملات‌ رژیم‌صهیونیستی‌ به‌ لبنان


سنتکام حملات ایران به پایگاه‌های آمریکا را تائید کرد


اختلاف سازمان‌های اطلاعاتی آمریکا درباره ایران


موضع قاطع ایران تشدید تجاوزگری رژیم صهیونیستی به بیروت را متوقف کرد


قیمت نفت در واکنش به تحولات در خلیج فارس، دوباره افزایش یافت


سیاستمدار عراقی: انحلال یا ادغام حشدالشعبی خدمت به آمریکا و اسرائیل است


سپاه: مرکز ناوگان پنجم دریایی آمریکا مورد تهاجم موشکی و پهپادی نیروی هوافضا قرار گرفت+فیلم


ویدئوگرافیک | پیروزی قاطع ایران؛ عقب‌نشینی آمریکا و رژیم صهیونیستی از حمله به ضاحیه و بیروت


 گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و مصر


واقعیت رابطه آمریکا با اسرائیل