داعش یک نظامی ترکیه را ربود

يکشنبه 15 شهريور 1394
09:23
داعش یک نظامی ترکیه را ربود العالم - منابع آگاه ترکیه اعلام کردند که گروه تروریستی داعش یک نظامی ارتش این کشور را در مناطق مرزی ربود.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، روزنامه حریت با اشاره به اینکه این نظامی در جریان تبادل آتش با عناصر مسلح داعش در منطقه مرزی کیلیس ناپدید شد، افزود: در زمان حاضر این نظامی در بیمارستانی در سوریه که تحت کنترل گروهک داعش قرار دارد تحت درمان است.

بر همین اساس ارتش ترکیه با صدور بیانیه ای که در اینترنت منتشر شد ، اعلام کرد: بعد از درگیری ها ارتباط با این نظامی قطع شد و گزارش های اطلاعاتی نشان می دهد که وی از ناحیه پای راست زخمی شده و به بیمارستانی در نزدیکی شهر حلب که تحت سلطه گروهک داعش قرار دارد، منتقل شده است.

گزارش دستگاه های اطلاعاتی ترکیه حاکی است که داعش قصد دارد این نظامی را به شهر موصل در شمال عراق منتقل کند.

مقام های آنکارا درحالی که از تلاش برای آزادی این نظامی خبرداده اند  ، انجام مذاکره با داعش را بعید می دانند.

داعش در ژوئن گذشته، ۴۹ نفر از کارمندان کنسولگری ترکیه در شهر موصل عراق را ربود و در ماه سپتامبر بعد از مذاکرات محرمانه میان طرفین، گروگان ها آزاد شدند.

0% ...

آخرین اخبار

رهبر معظم انقلاب: مقصود از وحدت، محور قرارگرفتن نقاط مشترک میان مسلمانان است


حمله پهپادی اوکراین به پالایشگاه نفت روسیه


ادامه تنش لفظی تند مقامات ترکیه و رژیم صهیونیستی


حملات صهیونیست ها به شهرک های جنوب لبنان


العامری: درگیری میان دولت عراق و مقاومت رخ نخواهد داد


بازگشت سراسیمه فرزند نتانیاهو از آمریکا به اسراییل به بهانه یک تهدید فوری


عزم و اراده پولادین ملت ایران را به نمایش گذاشتید


شمار جان باختگان سیل نپال به ۶۷۰ نفر رسید


غریب‌آبادی: اقدامات لازم برای بازگشایی تنگه هرمز را برای آمریکایی‌ها روشن کرده‌ایم


دبیرکل سازمان ملل خواستار ممنوعیت جهانی آزمایش‌های هسته‌ای شد