بازداشت فعال بحرینی به‌خاطر نوشتۀ توییتر

دوشنبه 16 شهريور 1394
19:24
بازداشت فعال بحرینی به‌خاطر نوشتۀ توییتر العالم - وزارت کشور بحرین یک فعال رسانه‌های اجتماعی را به اتهام توهین به "شهدای وطن" که به 5 مزدور بحرینی کشته شده در یمن اشاره دارد، بازداشت کرد.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، مدیر کل اداره مبارزه با فساد و امنیت اقتصادی و الکترونیکی بحرین اعلام کرد: فردی که صاحب صفحه "بوخمیس" در پایگاه اجتماعی توییتر بود به اتهام توهین به "شهدای وطن" در رسانه های مجازی بازداشت شده است.

"بوخمیس" خودش را در توییتر "یک سنی مخالف با سیاست کثیف تبعیض توسط آل خلیفه" معرفی کرده است.

وی با انتقاد از مزدوران سعودی و اماراتی که در جنگ علیه ملت یمن کشته شده اند، نوشت: آنها از جمله نیروهایی هستند که در بحرین و یمن فساد کرده اند.

نیروهای یمنی روز جمعه با شلیک موشک توچکا به یکی از پایگاه های مزدوران خارجی در یمن 66 مزدور از جمله 45 نظامی اماراتی، 16 نظامی سعودی و 5 نظامی بحرینی را از پا درآوردند.

فرماندهی کل ارتش بحرین بدون ارائه جزئیات بیشتر، اذعان کرد که این 5 نظامی در مرزهای جنوبی عربستان با یمن کشته شدند.

0% ...

آخرین اخبار

بازدید سفیر ایران در صنعا از مزار شهید الصماد


ادعای رسانه صهیونیست: یک نظامی اسرائیلی به اتهام جاسوسی برای ایران بازداشت شد


اخراج دیپلمات کوبایی از آمریکا پس از مشاجره با نمایندگان واشنگتن در سازمان ملل


رهبر حزب دموکرات اسرائیل: نتانیاهو در انتخابات شکست خورده است


اتحادیه اروپا ۴۲.۶ میلیون بشکه از ذخایر سوخت خود را آزاد می‌کند


علیرغم جنگ و ویرانی، میراث فلسطینی در غزه پایدار است+ فیلم


قالیباف: رویکرد چماق و هویج هیچ تأثیری بر ایران ندارد


کره جنوبی: اعزام نیروی رزمی به تنگه هرمز منتفی است


تجمع صدها اسرائیلی در سرزمین‌های اشغالی؛ درخواست برای کنارزدن نتانیاهو قوت گرفت


ثبت شکایت علیه یک نظامی صهیونیست در انگلیس