رئیس جمهوری فراری یمن حاضر به مذاکره بدون شرط شد

جمعه 20 شهريور 1394
09:25
رئیس جمهوری فراری یمن حاضر به مذاکره بدون شرط شد العالم - منابع رسمي از مذاكرات مستقيم و بي قيد وشرط دولت عبدربه منصور هادي رئيس جمهوری مستعفي و فراري يمن با جنبش انصارالله و حزب كنگره خلق يمن در شهر مسقط خبر دادند.

به گزارش پايگاه خبري شبكه العالم، عبدالله الصائدي رئيس كميته سياسي مامور بررسي پيشنهادات اسماعيل ولد الشيخ احمد نماينده سازمان ملل در امور يمن به شبكه تلويزيوني "بي بي سي " گفت كه دولت عبدربه منصورهادي با ورود به مذاكره مستقيم و بدون قيد و شرط با جنبش انصار الله و حزب كنگره خلق به رياست علي عبدالله صالح رئيس جمهوری پيشين يمن براي اجراي قطعنامه 2216 شوراي امنيت و قطعنامه هاي مربوطه در شهر مسقط پايتخت عمان موافقت كرد.

وي افزود: عبدربه منصور امشب با مشاورانش براي بحث درباره اقدام های بعدي ملاقات خواهد كرد كه مهمترين آن، معرفي اعضاي هيئت دولت خود در مذاكرات است.

عبدربه منصور هادی در ۲۲ ژانویه ۲۰۱۵ پس از آن‌که حوثی‌ها کاخ ریاست‌ جمهوری را تصرف کردند به منظور ایجاد خلاء سیاسی در کشورش از مقام خود استعفاء کرد و سپس از صنعا گریخت.

از ششم فروردین ماه امسال عربستان سعودی با تشکیل ائتلافی از چند کشور عربی و با کمک و تایید آمریکا و رژیم صهیونیستی حملات گسترده ای به شهرهای مختلف یمن انجام داده است و هدف از آن را بازگرداندن عبدربه منصور به قدرت اعلام کرده است.

0% ...

آخرین اخبار

وحدت، کشور را در برابر دسیسه استکبار جهانی حفظ می‌کند


کاریکاتور | پیامدهای سیاست‌های جنگ‌طلبانه ترامپ؛ تشدید بحران‌های داخلی و روند نزولی محبوبیت


کاریکاتور | صفحات خونین تاریخ آمریکا؛ میراثی از جنایت، مداخله و جنگ‌افروزی علیه ملت‌ها


کارشناس عرب: پایگاه های آمریکا برای کشورهای عرب هزینه ساز شدند/ اعتماد مطلق به واشنگتن فروریخت


عراقچی: مردم ژاپن باید دولتشان را در قبال جنایات آمریکا پاسخگو کنند


رئیس قوه قضائیه: پیام رهبر معظم انقلاب نقشه راه همه کارگزاران نظام است


تیراندازی در مراسمی در شمال سوئیس یک کشته و چند زخمی برجای گذاشت


شروط گردان‌های سیدالشهدا در عراق برای سامان‌دهی سلاح+فیلم


شیخ نعیم قاسم: آمریکا و رژیم صهیونیستی در سه جنگ خود علیه ایران شکست خوردند


رهبر معظم انقلاب: مقصود از وحدت، محور قرارگرفتن نقاط مشترک میان مسلمانان است