رییس جمهور فراری یمن آلت دست امارات

چهارشنبه 25 شهريور 1394
14:06
رییس جمهور فراری یمن آلت دست امارات دولت امارات، عبدربه منصور هادي، ریيس جمهور مستعفي و فراري يمن، را مجبور كرد تا نايف البكري استاندار عدن را به علت وابستگي وي به حزب اخواني "الاصلاح" از سمتش بركنار كند.

به گزارش روز چهارشنبه پايگاه خبري شبكه العالم به نقل از سايت عربي 21، ریيس جمهور فراري و مستعفي يمن، نايف البكري را بركنار و وزير جوانان و ورزش را به جاي وي به سمت استاندار عدن منصوب كرد.

يك منبع دولت عبدربه منصور هادي به سايت عربي 21 گفت: هادي به البكري گفته است كه امارات چندبار از وي خواسته است تا او را از اين سمت كنار بگذارد.

اين منبع افزود: ریيس جمهور مستعفي و فراري يمن به البكري پيشنهاد داد كه به ابوظبي سفر كرده و با مسوولان اماراتي گفت وگو و آنها را متقاعد كند كه شريك خوبي براي كار در داخل عدن است؛ بويژه كه امارات به تنهايي پرونده امنيتي و اطلاعاتي و اقتصادي شهر عدن را در دست دارد اما اماراتي ها با اين پيشنهاد مخالفت كردند.

اين منبع كه خواست نامش فاش نشود، افزود: مسوولان اماراتي ايده بركناري البكري را در جريان سفر هادي به ابوظبي در ماه گذشته مطرح كردند اما هادي توضيحاتي را براي متقاعد كردن مسوولان اماراتي براي بركنار نشدن البكري مطرح كرد كه در نهايت اماراتيها اين توضيحات را نپذيرفته و بار ديگر خواهان بركناري البكري شدند.

باوجود اينكه البكري پيشتر اعلام كرده كه از حزب اخواني الاصلاح استعفا داده است اما مسوولان اماراتي بر بركناري البكري اصرار كردند زيرا بیشتر اعضاي تيم او وابسته به اخوان هستند.

0% ...

آخرین اخبار

خبرنگار العالم در پمپ بنزین های پایتخت: جریان سوخت‌رسانی عادی است


هشدار سخنگوی‌ ارشد نیروهای مسلح به دشمنان در پی حمله به مناطق مسکونی


سخنگوی سپاه: ادعای عبور کشتی با اسکورت ارتش آمریکا از تنگه هرمز کذب محض است


سازمان اطلاعات سپاه: تعدادی از عوامل و عناصر وطن‌فروش دستگیر شدند


عراقچی: انتشار اخبار جعلی، مردم آمریکا را از سونامی اقتصادی نجات نخواهد داد


ورود موج جدید موشک‌های ایرانی به سرزمین‌های اشغالی


ایران «جنایت تروریستی هولناک» و ترور ۴ دیپلمات‌ خود در لبنان را محکوم کرد


تاکید پزشکیان بر لزوم محکومیت جنایات آمریکا و رژیم صهیونیستی در مجامع بین‌المللی


قطر: ارتباط با ایران برقرار است/ بر کاهش تنش متمرکز هستیم


پیام تبریک رئیس‌جمهور عراق به رهبر انقلاب