استيصال،تناقض وفريب ويژگي سخنان اوباما

شنبه 31 ارديبهشت 1390
02:45
 استيصال،تناقض وفريب ويژگي سخنان اوباما دبير شوراي عالي امنيت ملي استيصال، تناقض و فريب را سه ويژگي سخنان اوباما دانست و گفت:بيداري اسلامي آمريكا را به استيصال و بن بست كشانده است.

به گزارش پايگاه اطلاع رساني شبکه خبري العالم به نقل از شوراي عالي امنيت ملي،' سعيد جليلي' نماينده مقام معظم رهبري و دبير شوراي عالي امنيت ملي درباره سخنان پنجشنبه شب رييس‌جمهور آمريكا اظهار كرد: بيداري اسلامي، آمريكا را به استيصال و بن‌بست كشانده است. آمريكا بازنده اصلي تحولات منطقه است و در باتلاق سال‌ها حمايت از رژيم صهيونيستي و دولت‌هاي ديكتاتور مانند بن‌علي و مبارك گرفتار شده و با تناقض و فريب نمي‌تواند رهايي پيدا كند.
وي با اشاره به اينكه ،'آمريكا در مواجهه با مطالبات واقعي مردم منطقه به سياست فريب و انحراف متوسل شده است' تصريح كرد: اينك به وضوع روشن شده كه سياست‌هاي راهبردي آمريكا طي هفت دهه گذشته در منطقه در تضاد با منافع و آرمان‌هاي مردم منطقه بوده است.
جليلي با اشاره به مواضع چند ماه اخير آمريكا در قبال تحولات منطقه تاكيد كرد: استيصال، تناقض و فريب به روشني در صحبت‌هاي اوباما مشهود است و تصريح اوباما به حمايت از دولت يهود ماهيت نژادپرستي سياست‌هاي آمريكا را نشان داد.
دبير شوراي عالي امنيت ملي با تاكيد بر اين‌كه 'آمريكا بايد بداند تمام سرزمين فلسطين متعلق به مردم فلسطين است' اظهار كرد: اين امر مطالبه عمومي مردم منطقه است كه به كمتر از آن رضايت نخواهند داد. 

کلید واژه ها
0% ...

آخرین اخبار

یک مقام ناتو: این ائتلاف نظامی با حمله قریب‌الوقوع روسیه مواجه نیست


گزارش العالم از فرصت صلح در سودان و گفتگوی فراگیر برای پایان جنگ + فیلم


دشمن به دنبال فرسایش ثبات ملی از مسیر جنگ روانی است


تداوم تجاوزگری به لبنان؛ دست و پا زدن نتانیاهو برای دستاورد انتخاباتی+فیلم


وزیر خارجه عراق: گفتگو بهترین راه‌حل برای بحران‌هاست


دیدار وزیران خارجه پاکستان و ترکیه در استانبول/ بررسی توسعه همکاری ها و تحولات منطقه


چیستی، چرایی و آثار وحدت اسلامی در منظومه فکری امام خامنه‌ای (رضوان الله تعالی علیه)


نشریه طنز استرالیایی: کانادا نام دریاچه انتاریو را به دریاچه هرمز تغییر داده است


ابلاغ پیام مکتوب عراقچی به وزیر خارجه عراق


انتشار تصاویر حمله نیروهای یمنی به مواضع عربستان/ منبع نظامی یمنی: «رجوم» سامانه پهپادی ساخت داخل است+ ویدئو