هلاکت 20 داعشی در حمله جنگنده‌های سوری به تدمر

چهارشنبه 1 مهر 1394
21:35
هلاکت 20 داعشی در حمله جنگنده‌های سوری به تدمر دیدبان حقوق بشر سوریه از کشته شدن 20 داعشی در تدمر خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، ارتش سوریه با افزایش حملات هوایی خود به تدمر 20 تروریست داعش را در شهر تدمر در مرکز سوریه به هلاکت رساند.

مرکز موسوم به دیدبان حقوق بشر سوریه (مخالف دولت) گفت: حملات گسترده هوایی ارتش سوریه به یکی از پایگاههای داعش در شهر تدمر به  کشته شدن دستکم  20 تن از عناصر داعش و زخمی شدن دهها نفر دیگر شد.

نیروهای ارتش سوریه از حدود یک هفته پیش حملات هوایی خود به پایگاههای داعش در شهر تدمر و اطراف آن را شدت بخشیدند و این حملات روز دوشنبه نیز به کشته شدن دستکم 38 عنصر از گروه داعش منجر شد.

گفتنی است بمباران مشابه روز جمعه نیز هلاکت 12 نفر از اعضای این گروه تروریستی را در بر داشت.

داعش خرداد ماه گذشته شهر تدمر را که در فهرست میراث جهانی یونسکو ثبت شده به کنترل خود درآورد و تاکنون چندین اثر باستانی مهم این شهر از جمله دو معبد بعل شمین و بل را تخریب کرده است.

0% ...

آخرین اخبار

دیدار سران ایران و پاکستان در حاشیه اجلاس سران سازمان همکاری شانگهای


اعتراف بسنت به پیامدهای جنگ علیه ایران بر بازار اوراق آمریکا


دیدار روسای جمهور ایران و قرقیزستان در حاشیه اجلاس سران سازمان همکاری شانگهای


تحلیل روز| خلع سلاح مقاومت؛ "صلح" فریبکارانه و سلب توان ایستادگی در برابر تجاوزگری


اسپانیا: شبکه‌های مرتبط با "اسرائیل" در بحران مهاجران نقش داشتند


شوک خاورمیانه به بازارهای جهانی؛ نفت جهش کرد و بورس‌های آسیا و آمریکا ریختند


واکنش عراقچی به اعتراف نتانیاهو در باره فریب آمریکا برای کشاندن به جنگ با ایران


امارات از حمله پهپادی به مناطقی در خاک این کشور خبر داد


افشاگری یک سایت اطلاعاتی از جزئیات همکاری فرمانده نیروهای پشتیبانی سریع سودان با اسرائیل


اسلام‌ستیزی در دستور کار راست افراطی فرانسه؛ جریمه در انتظار زنان محجبه