حمله نظامیان صهیونیست به خبرنگاران خارجی

چهارشنبه 15 مهر 1394
14:46
نظامیان رژیم صهیونیستی با حمله به خبرنگاران خارجی و شکستن دوربینهای فیلم برداری آنها در صدد پنهان کردن جنایتهای خود علیه مردم فلسطین از دید جامعه جهانی هستند.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، گزارشگر شبکه 10 تلویزیون رژیم صهیونیستی در این باره گفت: "دو خبرنگار خبرگزاری فرانسه که کارت خبرنگاری به همراه داشتند هنگام فیلم برداری از تظاهرات هفتگی مردم فلسطین در یکی از روستاهای نزدیک نابلس، ناگهان مورد تعرض نظامیان اسرائیلی قرار گرفتند و سربازان اسرائیلی دوربینهای آنها را به زمین کوبیدند."
وی افزود: "سربازان اسرائیلی وقتی خبرنگاران را در حال فیلم برداری از تظاهرات مردم فلسطینی دیدند از چارچوب خود خارج شده و به دو خبرنگار حمله کردند."
گزارشگر صهیونیست همزمان با تصاویری که از این حادثه پخش می شد گفت: "یکی از سربازان به خبرنگاران حمله کرده و سرباز دیگر دوربینهای آنها را به زمین کوبید و نظامی دیگر تجهیزات فیلم برداری دو خبرنگار را از بین برد."
وی خاطرنشان کرد: "ارتش اسرائیل این اقدام نظامیان را نکوهش کرده و آن را بر خلاف مقرار برشمرد."
وی گفت: "ارتش اسرائیل همواره سعی دارد، نظامیان را برای تعامل با فلسطینیها و خبرنگاران خارجی آماده کند.اما این حادثه و حادثه اخیری که علیه یک نوجوان فلسطینی در روستای نبی صالح رخ داد، بیانگر این است که نظامیان اسرائیلی برای حضور در مناطق فلسطینی و تعامل با فلسطینیها آموزشهای لازم را ندیده اند."
 

0% ...

آخرین اخبار

مخالفت عراق با تمدید حضور نیرو‌های ائتلاف بین المللی


پزشکیان: امنیت منطقه در گرو مقابله با رویکردهای مبتنی بر زور است


هشدار ایران به متجاوزان: به هر حمله ده‌ها برابر شدیدتر پاسخ می دهیم


همتی: کمبود ارز نداریم/ ادعای فروپاشی کذب است


3 پیشنهاد پزشکیان برای تقویت همکاری در سازمان شانگهای


سخنرانی‌در‌ اجلاس شانگهای و دیدار با پوتین؛ اهم برنامه‌های پزشکیان


نماینده دموکرات: مردم آمریکا خواستار پایان جنگ علیه ایران هستند


وال استریت ژورنال: معاون وزیر جنگ آمریکا استعفا کرد


تجاوز رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان با گلوله‌های حاوی فسفر سفید


عراقچی: آمریکا باید به تعهدات خود و تفاهم‌نامه اسلام‌آباد بازگردد