100تروریست داعشی درحلب به هلاکت رسیدند

يکشنبه 3 آبان 1394
11:06
100تروریست داعشی درحلب به هلاکت رسیدند العالم - دهها تن از اعضای گروه های تروریستی در حومه حلب سوریه در درگیری با نیروهای ارتش به هلاکت رسیدند.

به گزارش روز یکشنبه پایگاه خبری شبکه العالم، یک منبع آگاه میدانی در گفتگو با روزنامه «الوطن» سوریه اعلام کرد: نیروهای ارتش سوریه توانستند ظرف 48 ساعت گذشته درعملیات پاکسازی جاده «خناصر-  اثریا» که حلب را به حماه متصل می کند، بیش از صد تن از تروریست های گروه تکفیری- صهیونیستی داعش را به هلاکت برسانند.

به گفته این منبع بیشتر این عناصر در اطراف منطقه اثریا به هلاکت رسیدند، منطقه ای که شاهد درگیری های سخت برای پاکسازی آن از عناصر داعش است.

این منبع افزود: تروریست های داعش بیش از 40 جسد عناصر خود را به منطقه عقیربات در شرق حماه منتقل کردند که تحت تسلط این گروه تروریستی قرار دارد و ده ها مجروح نیز به استان رقه برای معالجه منتقل شد. بیش از 30 تن از عناصر مسلح گروه جبهه النصره نیز در درگیری با نیروهای ارتش که مورد پشتیبانی نیروهای دفاع ملی در جاده ای که خناصر را به اثریا متصل می کند، به هلاکت رسیدند.

همچنین ارتش سوریه توانست پس از درگیری ها در منطقه روستای القراصی در حومه جنوب غربی حلب یکی از سرکرده های جبهه النصره ملقب به ابو سلیمان المصری را به هلاکت برساند.

0% ...

آخرین اخبار

وال استریت ژورنال: معاون وزیر جنگ آمریکا استعفا کرد


تجاوز رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان با گلوله‌های حاوی فسفر سفید


عراقچی: آمریکا باید به تعهدات خود و تفاهم‌نامه اسلام‌آباد بازگردد


بقایی: اتحادیه اروپایی نقش خود را در حد مجری اوامر آمریکا تقلیل داده است


نماینده پارلمان لبنان: به قدرت ایران و رهبر آن تکیه داریم و به هم‌پیمانی با تهران افتخار می‌کنیم


ستادکل نیروهای مسلح: تجاوز از هیچ مبدایی تحمل نمی‌شود


ایران، لبنان، فلسطین؛ معادله‌هائی که ترامپ و نتانیاهو نتوانستند با جنگ آنها را به نفع خود تغییر دهند + ویدئو


نجات ۱۶۳ کودک از یک باند قاچاق، فلوریدا و جهان را تکان داد+فیلم


پزشکیان میهمان ویژه مراسم افتتاحیه بازی‌های جهانی عشایر در بیشکک + فیلم و عکس


نبیه بری: به هیچ‌وجه از حق لبنان برای پیگرد "اسرائیل" به‌دلیل تجاوزاتش چشم‌پوشی نمی‌کنیم +فیلم