محدودیت‌های جدید داعش برای کافی‌نت‌های رقه

دوشنبه 4 آبان 1394
18:06
محدودیت‌های جدید داعش برای کافی‌نت‌های رقه گروه تروریستی داعش شرط‌ها و محدودیت‌های جدیدی را برای افتتاح کافی‌نت در شهر رقه در شمال سوریه وضع کرده است.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم گروه تروریستی داعش ازچند ماه پیش همه کافی نت های شهر رقه را بسته است و سپس شروط جدیدی را برای ازسرگیری فعالیت آن ها وضع کرده است.

به نوشته پایگاه " الحل السوری " وابسته به مخالفان، اولین شرط داعش برای صاحبان کافی نت این بود که شبکه وای فای خارج از کافی نت ها قابل دسترسی نباشد تا نظارت بر کاربران اینترنت در مناطق تحت اشغال داعش در این استان شمالی آسان باشد.

یکی از فعالان سوری گفت که داعش در شهر رقه فهرستی مشتمل بر شروط تعیین شده برای صاحبان کافی نت ها را وضع کرده است تا به آن ها اجازه فعالیت داده شود.

به گفته وی، از جمله شروط جدید داعش برای صاحبان کافی نت ها این است که صاحب آن، فردی سفارش شده از سوی یکی از عناصر سوری داعش و از اهالی منطقه باشد.

یکی دیگر از شروط تازه داعش، این است که مساحت سالن کافی نت کمتر از50 متر نباشد و بخشی هم در آن مختص به زنان باشد که مدیریت آن را یک زن برعهده داشته باشد و مغازه فقط در یک خیابان تجاری واقع شده باشد.

این فعال سوری هدف داعش را از اعمال محدودیت های جدید در زمینه استفاده از اینترنت را ممانعت از ارتباط فعالان با خارج به منظور جلوگیری از افشای اقدامات داعش درداخل شهر رقه دانست و گفت که داعش ، عناصر وابسته به نیروهای کرد یا ائتلاف بین المللی را از اطلاع رسانی درباره مواضع این گروه و چگونگی توزیع نیروهایش منع می کند.

0% ...

آخرین اخبار

سناتور آمریکایی: باید به جنگ علیه ایران پایان دهیم


شهپاد آمریکایی مورد حمله قرار گرفت


واکنش وزیر خارجه انگلیس به جنایات صهیونیست ها: باید در مورد غزه عملکرد قاطع‌تری داشته باشیم


ناو هواپیمابر و یک ناوشکن ارتش کودک کش متجاوز آمریکا مورد حمله قرار گرفت


هشدار قاطع فرمانده نیروی دریایی سپاه: فریب آمریکا رانخورید؛ هر تحرک مشکوک هدف قرار می‌گیرد


انتقاد برنی سندرز از جنگ آمریکا علیه ایران و تأثیر ویرانگر آن بر اقتصاد ایالات متحده


«خط خاکستری»؛ عقب‌نشینی تاکتیکی یا شکست راهبردی ارتش رژیم صهیونیستی در جنوب لبنان؟


پوتین در دیدار با نمایندگان ترامپ: مذاکره درباره اوکراین دشوار است


درس‌نگرفتن های واشنگتن؛ وقتی «بوقچی‌های جنگ» دوباره دست‌به‌کار می‌شوند


سازمان عملیات تجارت دریایی انگلیس از بروز حوادث برای کشتی‌ها درخلیج فارس خبر داد